Banias: Nu cred ca l-am suparat pe Traian Basescu

Luni, 23 Mai 2011, ora 20:05
2311 citiri
Banias: Nu cred ca l-am suparat pe Traian Basescu

Senatorul PDL Mircea Banias, pe numele caruia procurorii DNA au inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, a declarat luni seara ca nu vrea sa lanseze speculatii in legatura cu ce i s-a intamplat, mentionand ca nu crede ca l-a deranjat cu ceva pe Traian Basescu.

"Ar insemna sa ma lansez in niste speculatii. Imi place cand vorbesc sa ma bazez pe ceva. Azi mi-am imaginat o multumime de scenarii. Pana nu am probe ca exista o influenta politica nu fac reclamatii pe care le-as regreta. Nu cred ca l-am suparat pe Traian Basescu, de altfel nici nu am cum sa il supar pe presedinte", a declarat Banias la Antena 3.

Senatorul a mentionat ca nu stie cum sa isi explice ceea ce s-a intamplat luni de dimineata in locuinta sa. "Am vazut batalia de dimineata de la usa ca pe o actiune pe care nu am cum sa mi-o explic", a adaugat acesta.

Banias, urmarit penal: Nu am nicio legatura, nu stiu despre ce este vorba (Video)

Banias a adaugat ca totul s-a petrecut in graba si ca nimeni nu s-a gandit la familia sa care sufera in urma celor intamplate.

"A fost o mare frustrare si regretul ca in politica oamenii nu sunt singuri, au si familie si copii care trebuie sa suporte. Este pentru prima data in viata mea cand imi bate politia la usa. La ora 6 dimineata dormeam si a sunat soneria. Am mers la usa unde erau ofiterii de la Politia Judiciara si baietii de la jandarmi cu cagule. Nu este o imagine cu care vrei sa te trezesti dimineata. Eu am raspuns la usa ca pana la urma eu sunt barbatul in casa. Putea sa raspunda fiica mea de 15 ani", a mai spus senatorul.

Desi spune ca nu ii este usor sa treaca peste toate aceste lucruri, senatorul are incredere ca verdictul ii va fi favorabil, mentionand insa ca modul in care s-au desfasurat lucrurile ridica anumite semen de intrebare.

"A fost o graba atat de mare, incat nici avocatul meu nu a avut timp sa vina de la Constanta. Am comunicat cu el, el avea procese si a trebuit sa isi amane toate procesele ca sa ma asiste. Procurorii nu au avut rabdare sa vina avocatul si mi-au adus unul din oficiu", a declarat Banias.

Citeste si:
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Politicienii trăiesc mai mult decât restul oamenilor pentru că au venituri mai crescute şi beneficiază de tratamente medicale mai bune, arată un studiu întocmit de Universitatea din Oxford,...
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş şi mai mulţi europarlamentari de la PLUS, are noi membri. Fizicianul Cristian Presură și profesorul Ciprian Mihali, de la departamentul de...