Mircea Banias (PD-L): Radu Mazare e un bufon, PSD - o toapa a politicii

Duminica, 05 Septembrie 2010, ora 14:42
2661 citiri
Mircea Banias (PD-L): Radu Mazare e un bufon, PSD - o toapa a politicii

Senatorul PDL de Constanta Mircea Banias a declansat duminica, intr-o conderinta de presa, un atac la adresa primarului Radu Mazare, pe care l-a numit "bufon", si a PSD, despre care a spus ca este "o toapa a politicii romanesti", transmite corespondentul NewsIn.

"Postura in care primarul meu si al dumneavoastra s-a prezentat m-a facut sa-mi fie rusine. Cred ca municipiul Constanta are nevoie de un primar, nu de un bufon, care sa distreze lumea si prin reactiile pe care le-am vazut acolo (n.r. la scoala de vara a tinerilor PSD) si prin atitudinea pe care am vazut-o cu scuzele de rigoare si cu marturisirea mea ca mi-e greu sa folosesc aceste vorbe, trebuie sa constat ca PSD ne-a confirmat, inca o data, ca este o toapa a politicii romanesti.

Expresii de genul hoti inlocuiti cu prosti, nu fac cinste unui presedinte de partid si la ei problema a fost rezolvata mult mai simplu, toate capacitatile creatoare si toate valorile s-au strans intr-o familie care conduce partidul si vrea sa conduca si Romania", a declarat Banias.

Senatorul a mai spus ca este dezamagit de modul in care arata orasul Constanta, unde timp de zece ani nu a existat niciun program coerent. Acesta a dat ca exemplu zona peninsulara, Cazinoul si faleza din fata sa, pe care "este un pericol public sa te plimbi".

"Duceti-va in tot orasul asta. Sunt zece bulevarde asfaltate si in rest prin cartiere zici ca te plimbi pe ulita. Trebuie sa spuna cineva lucrurile astea, nu primim toti pachete de la primarie, nici nu vrem. Dam pomeni electorale sa ne fidelizam o parte a electoratului", a mai spus Banias.

"Cu profesori ca Mazare, Vanghelie, tineretul PSD e pe maini bune, tara din pacate nu si sper ca acesti tineri care astazi se instruiesc cu profesorii Vanghelie si Mazare sa nu ajunga niciodata sa conduca Romania", a conchis acesta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Banias Radu Mazare, #Mircea Banias Mazare bufon, #Mircea Banias PSD toapa , #stiri Mircea Marius Banias
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
"Cu profesori ca Mazare, Vanghelie, tineretul PSD e pe maini bune, tara din pacate nu si sper ca acesti tineri care astazi se instruiesc cu profesorii Vanghelie si Mazare sa nu ajunga niciodata sa conduca Romania"