Primar ”pe viață”. Mircea Minea și-a zdrobit adversarii. Astfel, a obținut al 8-lea mandat în Chiajna: „Faptele vorbesc de la sine!"

Autor: Dan Stan
Luni, 10 Iunie 2024, ora 16:59
2686 citiri
Primar ”pe viață”. Mircea Minea și-a zdrobit adversarii. Astfel, a obținut al 8-lea mandat în Chiajna: „Faptele vorbesc de la sine!"
Mircea Minea, primarul Chiajnei / FOTO: Facebook, Mircea Minea

Mircea Minea (65 de ani) primar al Chiajnei de 28 de ani, a primit duminică, 9 iunie, votul pentru mandatul cu numărul 8. La fel ca în urmă cu patru ani, el s-a duelat cu un adversar USR.

Dacă în 2020 Mircea Minea obținea în comuna cu multe probleme o victorie împotriva lui Cornel Zainea, de la USR, un succes la limită, acum a reușit o victorie categorică, în fața USR-istului Bogdan Țucmeanu. Spre deosebire de 2020, Minea a fost susținut de PNL. În urmă cu patru ani, edilul candida sub umbrela PSD+ALDE.

Mircea Minea (PNL) - 43%

Bogdan Țucmeanu (USR) - 26%

Dragoș Orheanu (PSD) - 12%

Marius-Mugurel Duță (AUR) - 5%

Controversatul Minea, implicat în multe scandaluri de-a lungul timpului, a oferit prima reacție:

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost să vă exprimați opțiunea electorală!

Încrederea pe care mi-ați acordat-o mă obligă, la mai mult! Sunt om de cuvânt și votul dumneavoastră mi-a demonstrat că nu am dezamăgit pe nimeni.

Alături de echipele mele, politice și administrative, vom încerca să menținem Chiajna în topul localităților din România.

În Chiajna, faptele vorbesc de la sine!", a notat primarul, pe Facebook.

Mircea Minea a revenit în forță, pentru mandatul cu numărul 8 în comuna ilfoveană

Mircea Minea s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, dar se pare că și-a revenit.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine, sănătos. Am trecut prin momente mai puțin plăcute ale vieții, Dumnezeu a fost cu mine. Mă simt foarte bine, sunt apt de joc, dacă îmi permiți să folosesc un termen sportiv", a declarat Minea, pentru Liga 2, anul trecut.

Noroc de medicii din străinătate.

„Mă durea capul și nu știam de ce. Am depistat că totul vine de la bronhii și de la trahee, doi polipi cancerigeni. Acești doi polipi cancerigeni au fost tratați în Turcia, dar tot tratamentul este făcut în America. Cine a auzit, a auzit bine, însă nu știe povestea. Nu am fost niciodată în America, a existat o colaborare între medicii din Turcia și o clinică din Boston. În America mi-au făcut tratamentul, iar boardul medical din Istanbul a considerat că acesta este cel mai indicat tratament, cel prescris de americani. Eram pregătit să plec și în America. Mergeam și pe Lună, pentru sănătate faci orice. Viața nu are preț, pentru viață dai totul!", a mai povestit Minea, pentru sursa citată.

Susținătorii lui Clotilde Armand, protest la AEP și în fața Guvernului. Cer renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1 VIDEO
Susținătorii lui Clotilde Armand, protest la AEP și în fața Guvernului. Cer renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1 VIDEO
Protest neautorizat, joi seara, 13 iunie, în Piața Victoriei, al susținătorilor lui Clotilde Armand, care cer renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1. Anterior, cei aproximativ 30 de...
Dominic Fritz: ”Avem responsabilitatea să dăm țării un președinte adevărat. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD”
Dominic Fritz: ”Avem responsabilitatea să dăm țării un președinte adevărat. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD”
Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat joi, 13 iunie, despre Mircea Geoană că nu este o alternativă la PSD şi că i se pare că această independenţă este ”doar un mijloc tactic...
#Mircea Minea , #Alegeri locale 2024
  1. Susținătorii lui Clotilde Armand, protest la AEP și în fața Guvernului. Cer renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1 VIDEO
  2. Dominic Fritz: ”Avem responsabilitatea să dăm țării un președinte adevărat. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD”
  3. Diana Șoșoacă "este finanțată de ruși", susține în România un fost președinte al Parlamentului European. Senatoarea l-a amenințat cu tribunalul
  4. UDMR deține majoritatea în Consiliul Județean Satu Mare după numărarea voturilor. Câte posturi de consilieri are AUR
  5. La Sectorul 2 sunt dovezi clare de fraudă la numărarea voturilor, susține Dominic Fritz, candidat la șefia USR. "Vedem tăcere şi bagatelizare"
  6. Reacția ministrului de Interne Cătălin Predoiu după ce Partidul REPER i-a cerut demisia
  7. REPER cere demiterea conducerii AEP și a lui Cătălin Predoiu pentru "vicierea rezultatelor alegerilor din 9 iunie"
  8. S-a decis renumărarea voturilor la două secții din Brașov, după plângerea făcută de primarul Coliban
  9. PNL nu se sperie de Geoană. "Odată ce ajungem în turul doi, alegerile sunt câştigate"
  10. PNL face Congres pentru desemnarea candidatului la președinție, dar numele lui este deja cunoscut. "Am fi foarte încântaţi ca PSD să-l susţină"