Mircea Toader, PD-L: Nu ne intalnim cu Traian Basescu

Duminica, 06 Iunie 2010, ora 12:13
2765 citiri
Mircea Toader, PD-L: Nu ne intalnim cu Traian Basescu
Foto: Impact News

Liderul grupului deputatilor PD-L, Mircea Toader, a negat duminica, la orele pranzului, ca el si colegii lui se vor intalni spre seara cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Snagov.

"Sunt tot felul de zvonuri pana acum. Daca vom considera necesar ne vom intalni, dar deocamdata nu s-a stabilit nimic", a declarat acesta la Realitatea Tv, in jurul orei 12.00.

Mircea Toader a spus ca el si cativa colegi se vor intalni sa discute despre amendamentele PD-L depuse pentru cele doua legi pe care isi va asuma luni raspunderea Guvernul Boc.

"Orice intalnire la nivelul grupului este binevenita. Aceasta taiere de la pensii ne dorim sa fie mai mica si daca ar fi o solutie ca sa putem face asta o acceptam cu totii. O acceptam doar daca aceasta solutie nu produce un dezechilibru si mai mare", a mai mentionat Toader.

Traian Basescu se intalneste, duminica seara, cu liderii PD-L

Conducerea PD-L se intalneste duminica seara cu liderii locali ai partidului, cu doar cateva ore inainte de ziua de luni in care Guvernul Boc isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului pe legile austeritatii.

Conform Realitatea TV, la sedinta care va avea loc duminica la ora 19.00, la Palatul Snagov, ar urma sa participe si presedintele Traian Basescu.

"Presedintele este asteptat la aceasta intalnire pentru a le transmite parlamentarilor PD-L un mesaj ferm, si anume ca, in opinia sa, ori sustin masurile de austeritate promovate de Guvern prin angajarea raspunderii si voteaza impotriva motiunilor de cenzura, ori Executivul va fi demis prin aceste motiuni, iar PD-L nu va mai avea ca varianta decat sa treaca in opozitie", au declarat, sambata, agentiei MEDIAFAX, surse politice.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mircea Toader PDL nega intalnire Traian , #stiri Mircea Nicu Toader
Comentarii
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Probabil ca se intalnesc cu Zeus, nu cu Basescu. Bine mai. Cu cine vrei tu....