STS vrea sa se implice in alegerile din 2016. Cum ar putea fi eliminate fraudele electorale
Mircea Opris / stiri Mircea Opris
Directorul STS, Marcel Opris, a prezentat marti in Comisia de cod electoral un cadru general cu privire la un sistem informatic de prevenire si combatere a votului multiplu, care se bazeaza pe scanarea cartii de identitate, identificarea CNP-ului si introducerea acestuia intr-un sistem care impiedica un alegator sa voteze de mai multe ori. "Astazi ne gasim in situatia in care inteleg ca exista o vointa unanima din partea tuturor pentru implementarea unui asemenea sistem. (...) Modalitatea de lucru folosita este cea care a fost dezvoltata in 2010 si, in eventualitatea introducerii unui asemenea sistem de vot, se vor cauta solutiile tehnologice si solutiile procedurale care sa fie valabile pentru un exercitiu electoral desfasurat in anul 2016 si dupa aceea (...) ", a declarat Marcel Opris in sedinta comisiei. Vot electronic: Macovei ii cere lui Iohannis sa-i sustina proiectul El a precizat ca nu se va cunoaste identitatea ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Mircea Opris, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Mircea Opris
Mircea Opris
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Mircea Opris, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.