Kone: Rednic ma va tine minte

Duminica, 19 Octombrie 2008, ora 09:06
1108 citiri
Kone: Rednic ma va tine minte

Atacantul lui CFR Cluj, Yssouf Kone, i-a raspuns lui Mircea Rednic dupa ce antrenorul lui Dinamo afirmase ca nu a auzit in viata lui de fotbalistul transferat de la Rosenborg.

"Daca a spus acest lucru inainte de meci, eu consider ca i-am raspuns. Raspunsul meu a fost golul marcat si cred ca de acum inainte ma va tine minte, iar pe viitor va sti cine sunt", a spus Kone in ProSport.

Inaintea meciului castigat de CFR Cluj, Rednic l-a ironizat pe Kone. "Care Kone? Eu stiu vreo 5. Cati ani are? Poate 20, poate 40...", afirma tehnicianul lui Dinamo.

Yssouf Kone a vorbit si despre meciul cu Bordeaux, pe care CFR Cluj il va disputa miercuri, de la ora 21:45, in Liga Campionilor.

"Va fi cel mai greu meci al nostru de pana acum, in Champions League. Bordeaux este o echipa foarte buna, care nu a facut un meci rau la Londra, desi a pierdut cu 4-0. A dominat si AS Roma in prima repriza a meciului, inainte de a le fi eliminat un jucator. Pentru ei este sansa sa revina in lupta pentru calificare si vor face totul sa castige. Gourcuff este cel mai periculos jucator de la ei. Trebuie sa il marcam cu atentie", crede fotbalistul nascut in Coasta de Fildes.

EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
Fostul recrutor al lui Dinamo, Octavian Marin, a explicat ce impact au avut la echipă antrenorii din acest sezon, Ovidiu Burcă și Zeljko Kopic. Octavian Marin crede că criticile care s-au...
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
#Yssouf Kone, #Dinamo, #CFR Cluj, #Mircea Rednic , #antrenor