Rednic are ambitii mari in Belgia

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 21:52
1334 citiri
Rednic are ambitii mari in Belgia

Tehnicianul Mircea Rednic a fost prezentat oficial, duminica, la Standard Liege, el declarand ca are o datorie fata de acest club, la care a evoluat timp de cinci ani, si ca orasul Liege este pentru el ca a doua casa.

Conform rtbf.be, misiunea lui Rednic este delicata, Standard Liege fiind in criza si suporterii furiosi.

"Poate de aceea au ales un fost 'Standardman'. Am jucat aici cinci ani. Am cumparat o casa. Sunt belgian. Liege este ca a doua casa pentru mine, am o datorie fata de acest club. Perioada petrecuta la Standard m-a ajutat in cariera de fotbalist si apoi in cea de antrenor", a declarat tehnicianul pentru sursa citata.

Rednic a reafirmat ca este foarte fericit si ca revenirea la Standard este un vis devenit realitate.

"Este un pas important in cariera mea de antrenor. Ambitiile mele? Am avut mereu ambitii mari. Nu sunt un om care sa se multumeasca cu putin. Pentru ca daca, de exemplu, spun ca vreau sa fiu campion, poate voi incheia pe locul doi in acel an. Diferenta fata de prima clasata nu este enorma. Avem norocul ca altor echipe nu le-a mers prea bine. Vizez play-off-ul pentru castigarea titlului", a mai spus noul antrenor al echipei belgiene.

Jucatorii importanti din echipa si-au afirmat sustinerea fata de predecesorul lui Rednic, Ron Jans, dupa demiterea acestuia, dar tehnicianul roman nu este ingrijorat.

"Le-am spus jucatorilor ca incepe o perioada noua pentru Standard. Este bine sa sustii un antrenor, dar trebuie sa arati asta pe teren. Nu ajuta la nimic sa reactionezi cand un antrenor a fost dat afara. Fotbalistii sunt platiti pentru a se antrena si a juca. Ei trebuie sa respecte noul antrenor. Antrenorul este primul responsabil. Insa nici jucatorii nu sunt total nevinovati.

Ei nu au dat totul pe teren si de aceea suporterii sunt nemultumiti de rezultate si poate si de atitudine. Inca nu ii cunosc bine pe jucatori, dar ii sustin si pentru mine sunt cei mai buni din Belgia. Acum este important sa obtinem puncte. Apoi, vom vedea daca trebuie sa intarim echipa. Daca vor fi necesare transferuri, vom transfera in ianuarie. Am discutat deja cu presedintele", a continuat Rednic.

Rednic a demisionat de la Petrolul - oficial

Clubul Standard Liege a anuntat, sambata ca noul tehnician al echipei este Mircea Rednic, care a semnat un contract valabil pana la finalul acestui sezon cu gruparea belgiana.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Rednic antrenor Standard Liege, #Rednic prezentat oficial Standard, #Rednic antrenor Belgia , #stiri Mircea Rednic