Mircea Sandu a anuntat ca se retrage: "Imi inchei misiunea la 50 de ani de fotbal executiv! Probabil ca Dragomir va candida la sefia FRF"

Sursa: ProSport
Sambata, 22 Iunie 2013, ora 00:12
70 citiri
Mircea Sandu a anuntat ca in cadrul Comitetului Executiv s-a propus ca din sumele primite de cluburile de Liga I din drepturile de televizare, o parte sa fie garantate pentru plata salariilor, iar 200.000 de euro sa fie destinati grupelor de copii si juniori.

"Poate ca domnul Dragomir ar trebui sa se gandeasca la doua probleme care s-au mai ridicat azi in Comitetul Executiv: o garantie permanenta oprita de la cluburi din drepturile de televiziune pentru plata jucatorilor si a doua un buget ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.