Sandu si Iacov se fac cu ou si cu otet reciproc

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 10:12
1177 citiri
Sandu si Iacov se fac cu ou si cu otet reciproc

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal si cei doi candidati, Mircea Sandu si Constantin Iacov, nu rateaza niciun moment pentru a se ataca.

Rugat de Evenimentul Zilei sa spuna ce defecte are contracandidatul sau, Iacov n-a pierdut ocazia de a-l acuza din nou pe Sandu.

"A distrus fotbalul romanesc, a distrus tot ceea ce inseamna centrele de copii si juniori si a mai distrus arbitrajul romanesc", a spus Iacov.

Aceeasi intrebare a primit-o si Mircea Sandu, si nici acesta n-a fost prea diplomat.

"Nu-l cunosc prea bine pe domnul Iacov, va pot spune ce am citit in presa. A incercat sa puna mainile pe Parcul cu Platani, prin a-l convinge pe Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, sa i se dea terenul. Vazand ca nu poate face un complex imobiliar acolo, a renuntat. Din cate se spune, ar fi beneficiat de o suma mare de bani prin transferul unor jucatori si apoi prin vanzarea clubului", a declarat Sandu.

Cei doi sunt insa de acord intr-o privinta: ramanerea lui Razvan Lucescu in functia de selectioner al Romaniei.

"Daca eu voi ramane presedinte, Lucescu are posibilitatea de a califica echipa la turneele finale din 2012 si 2014" - Mircea Sandu.

"Actualul selectioner va fi sprijinit suta la suta pentru a-si indeplini obiectivul impreuna cu echipa nationala. Ii voi da credit total" - Constantin Iacov.

Alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc la 25 ianuarie.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Mircea Sandu, #Constantin Iacov, #alegeri FRF , #Constantin Iacov