Dragomir il desfiinteaza pe omul lui Mircea Sandu

Marti, 06 August 2013, ora 13:53

   

Dragomir il desfiinteaza pe omul lui Mircea Sandu
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a incercat sa arunce responsabilitatea scandalului urias in care este tarat fotbalul romanesc in curtea FRF. Pentru a fi mai convingator, el l-a desfiintat pe omul lui Mircea Sandu.

Viorel Duru, directorul sistemului de licentiere din cadrul Federatiei, este vazut de Dragomir ca principal responsabil pentru intreg scandalul.

"Corleone" ii reproseaza acestuia faptul ca nu a fost mai "maleabil" si nu a acordat licenta clubului din Giulesti, desi acesta este la un pas de faliment.

"Pentru mine conteaza meritul sportiv, Rapidul a terminat pe locul 8! Dar Duru poate sa faca ce vrea el. Tot ce se intampla acum e din cauza angajatului FRF, Viorel Duru! El a distrus Craiova, Timisoara, Bistrita, Oradea... De ce nu am luat licentierea din Anglia sau Spania? Ca sa stam la mana unuia ca Duru!

Noi trebuia sa fim mai maleabili la Comisia de Licentiere. De acolo au plecat toate neplacerile din ultimii trei ani. Eu de la Comisie chiar am primit un document fals si am dat bani Craiovei.

Comisia de Licentiere a gresit pentru ca nu a dat aviz provizoriu Rapidului, pana la aprobarea planului de reorganizare. Dar nu au vrut asa ceva! In momentul in care "U" Cluj a castigat la TAS trebuia revizuit dosarul Rapidului", a spus Dragomir.

Dragomir, acuzatii fara predecent la adresa lui Mircea Sandu si a FRF

Rapid a fost trimisa in Liga 2 de Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, instanta suprema in sport constatand ca giulestenii nu au licenta.

M.D.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1156 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
malmo
rank 5
Aveti in fata Oglinda politicii romanesti...
fotbalul romanesc = politica romaneasca.

Fotbalul romanesc = o cocina in care vierii principali Dragomir si Sandu au ajuns sa de-a cu ritul unul la altul din neputinta. Se apropie "Craciunul" - ziua scadentei si atunci sa vezi show!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor