Dumitru Dragomir si Mircea Sandu s-au certat!

Sambata, 03 Martie 2012, ora 12:06
2534 citiri
Dumitru Dragomir si Mircea Sandu s-au certat!

Criticati la pachet de ultrasii din Liga 1, Dumitru Dragomir si Mircea Sandu s-au certat in ultima sedinta a Comitetului Executiv.

Pe fondul unei contestari in masa, relatia dintre Dumitru Dragomir si Mircea Sandu pare tot mai subreda, informeaza editia tiparita a cotidianului ProSport.

Acest lucru a fost dovedit si in ultima sedinta a Comitetului Executiv, cand cei doi s-au certat dupa ce Dragomir a cerut ca datoriile catre stat sa nu mai fie considerate criteriu de licentiere pentru echipele din Liga 1.

Sandu a refuzat si i-a transmis lui Dragomir ca poate sa-si faca un alt campionat, pe un alt continent, daca nu-i convine.

Iata dialogul din Comitetul Executiv:

Florian Walter: "Cluburile care intra in insolventa sa primeasca totusi licenta, sa nu mai fie criteriu de licentiere"

Dumitru Dragomir: "Da, domne'! Sustinem ideea"

Mircea Sandu (cu glas apasat): "Noi avem niste reguli clare de la UEFA. Criterii de licentiere pe care trebuie sa le aplicam"

Dumitru Dragomir (tipand): "Toate cluburile mari din Europa au datorii! Noi suntem mai catolici decat Papa"

Mircea Sandu (taios, catre Mitica): "Ce vrei, ba!? Nu-ti convine, nu te mai inscrie in Europa, fa-ti tu un regulament".

Dupa ce aceasta propunere s-a supus la vot, castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu amendamentul ca echipele care vor participa in cupele europene nu vor fi scutite, in timp ce pentru celelalte decizia va fi luata de UEFA.

Dragomir si Sandu nu s-au oprit insa aici, avand inca o disputa in cadrul sedintei. Cei doi s-au luptat pentru dreptul de a traduce documentele care vor fi trimise catre UEFA, iar in cele din urma castig de cauza a avut Mircea Sandu.

C.M.

Citește și:
Dumitru Dragomir dă de pământ cu naționala lui Iordănescu: „Operație reușită, pacientul mort! E Frecție Diana la picior de lemn”
Dumitru Dragomir dă de pământ cu naționala lui Iordănescu: „Operație reușită, pacientul mort! E Frecție Diana la picior de lemn”
Naţionala de fotbal a României a învins echipa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga...
Acuze la adresa patronului de la CFR Cluj: „Era matol când a spus asta!”
Acuze la adresa patronului de la CFR Cluj: „Era matol când a spus asta!”
Neluțu Varga, patronul campioanei CFR Cluj, a avut o dispută aprinsă cu Dan Petrescu, care părea să ducă la demiterea antrenorului. Varga a lansat o serie de acuzații la adresa...