Mititelu anunta ani grei de puscarie pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 19:50
2882 citiri
Mititelu anunta ani grei de puscarie pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir

Adrian Mititelu a anuntat inca o data ca Mircea Sandu, presedintele FRF, si Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, vor fi condamnati la ani de puscarie.

Patronul Universitatii Craiova sustine ca cei doi incearca sa traga de timp in dosarul dezafilierii Stiintei tocmai pentru a nu fi condamnati.

"Noul cod penal are si lucruri si bune, dar si lucruri foarte triste. Din ce am citit, procedura se va accelera si nu mai merge cu vrajelile si minciunilor avocatilor. A ajuns ditamai avocatul Cazacu sa spuna ca nu stie ce inseamna inscrierea unui mandat... Acum s-a amanat pentru ca nu au facut dovada ca domnul Iorgulescu este presedinte, desi s-a spus ca el este presedinte, iar judecatorul nu ia in calcul acea Adunare Generala pana nu e inscrisa in registrul federatiilor. Asta confirma teoria noastra de atatia ani de zile ca nu au avut mandate legale.

La penal nu mai merge cu vrajeala ca ai avut tu Adunare Generala. Probabil ca si judecatorul azi a fost mai ingaduitor si a lasat sa treaca aceasta cerere si sa le faca pe blat. Dupa ce va trece aceasta procedura, va da bice acestui dosar. Sunt convins ca anul acesta vom avea o pedeapsa pe fond. Vor lua maximum, 15 ani. Hai sa o luam, Ridzi a luat cinci ani pentru 80.000 de euro, Dinel Staicu a luat pentru doua milioane de euro 11 ani, dar ei ca au distrus si au facut traume morale... Ei nu au cum sa scape sub 10 ani. Eu simt ca acum li s-a infundat", a declarat Mititelu, potrivit Mediafax.

Joi a avut loc un nou termen in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova. Judecatoria Sectorului 2 a amanat insa inca o data aceasta cauza, procesul urmand a fi reluat pe 27 februarie.

Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si alti fosti sau actuali membri ai Comitetului Executiv al FRF sunt acuzati de abuz in serviciu.

Sandu si Dragomir s-au ales si cu sechestre asiguratorii pe mai multe proprietati, pe care nu le mai pot instraina pana la finalul procesului.

M.D.

#Sandu Dragomir dosar Craiova, #Sandu Dragomir condamnati, #Mititelu puscarie Sandu Dragomir , #Dumitru Dragomir
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Mititelu anunta mititica pentru citeva capuse? OK. Sa vad sange!