Politicul face inca o victima cu greutate in fotbalul romanesc: Saracul, l-au convins!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 17:18
4557 citiri
Politicul face inca o victima cu greutate in fotbalul romanesc: Saracul, l-au convins!

Dupa ce Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru sefia Ligii, inca un nume cu greutate din fotbalul romanesc este pe cale sa ramana fara loc de munca.

Dumitru Dragomir sustine ca are informatii clare conform carora presiunile venite din partea unor politicieni pe care nu i-a numit l-au determinat pe Mircea Sandu sa anunte ca nu va mai candida la alegerile de la Federatie.

"Politicul l-a convins pe Mircea Sandu sa se retraga. Saracul, l-au convins, ce mai era sa faca? Pana la urma, bine face, ca o sa-l puna pe Gica Popescu. Sigur va fi Gica Popescu presedinte, nu cred ca se mai inscrie nimeni din fosta generatie. Gica Popescu are prima sansa pentru ca este agreat de forta politica dominanta de la noi din tara. Pana se schimba forta politica la alegeri, il pun presedinte pe Gica Popescu la Federatie", a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Oferind un exemplu din urma cu cativa ani, Dragomir a explicat modul in care politicienii pun presiuni pe oamenii din fotbal.

"Cand era secretar general la PSD, Cozmin Gusa m-a chemat la el in birou si mi-a spus direct: 'Bai Mitica, ai stat destul! Ori pleci singur, ori te schimb eu!'", a relatat Dragomir, care a mentionat ca doar sprijinul lui Viorel Hrebenciuc si al lui Adrian Nastase i-au salvat postul.

De altfel, Dragomir sustine ca politicienii l-au ales pe Gica Popescu drept viitorul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal si fac tot posibilul ca acesta sa nu aiba contracandidat.

"Iordanescu a vrut si el sa se inscrie, dar l-au chemat la raport imediat si l-au potolit", a mai spus Dragomir.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

C.S.

Citeste si:
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
Că românii sunt dezamăgiți, pe cine să mire? Că n-au încredere în potentați, pe cine să uimească? Fericită e, totuși, o țară cu magistrați gen Camelia Bogdan. Hidra o hărțuiește....
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor, că a fost o solicitare din partea acestora ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe...