Mircea Sandu, in razboi cu rivalii lui Gica Popescu

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 23:57
1839 citiri
Mircea Sandu, in razboi cu rivalii lui Gica Popescu

Mircea Sandu, presedintele FRF, i-a atacat dur pe rivalii lui Gica Popescu la alegerile organizate pentru a-i desemna urmasul in fruntea Federatiei.

"Nasul" i-a luat in colimator pe Razvan Burleanu si Marcel Puscas.

Primul atacat a fost presedintele Federatiei de minifotbal, cel pe care Sandu nu s-a sfiit sa-l jigneasca.

"De obicei nu raspund unor atacuri, dar trebuie sa-i raspund lui minifotbal asta, minicandidatul asta care spune ca las federatia in sapa de lemn. Sa stie si el ca o las cu vreo 20 de milioane patrimoniu, luata de la zero, si cu vreo 9 milioane de euro in conturi.

Apropo de minicandidat, trebuie sa va spun ca federatia asta de minifotbal nu exista la Ministerului Tineretului si Sportului. Toate competitiile organizate acolo sunt supuse evaziunii fiscale", a spus Sandu.

"Nasul" nu l-a iertat nici pe Marcel Puscas, dezvaluind un episod incredibil in care ar fi fost implicat fostul presedinte al Stelei.

"Ne suna un ospatar sa ne ducem sa-l luam de pe holul unei carciumi. Il luase prea tare, udase granitul pe jos si nu mai putea sa se ridice de acolo ca aluneca", a mai declarat Sandu.

Doar cu fostul sau colaborator, Vasile Avram, a avut mila Mircea Sandu, transmitandu-i acestuia ca ii va fi greu sa conduca FRF cu doi copii arbitri.

S-a decis data alegerilor FRF: Iata cand pleaca Mircea Sandu

Pe langa Popescu, alte patru persoane - Sorin Raducanu, Razvan Burleanu, Marcel Puscas si Vasile Avram - si-au anuntat intentia de a candida la alegerile din luna martie.

M.D.

Citeste si:
Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”
Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”
Deputatul USR, Cătălin Drulă, a scris marţi, 18 ianuarie, pe Facebook că investigaţia Pressone arată cu dovezi clare că Nicolae Ciucă este ”unul dintre doctorii fake ai României, cu...
PNL și ALDE, la un pas de fuziune. În anticamera liberalilor așteaptă PMP
PNL și ALDE, la un pas de fuziune. În anticamera liberalilor așteaptă PMP
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că marţi, 18 ianuarie, a avut loc prima întâlnire între comisiile de negociere ale PNL şi ALDE în vederea fuziunii celor două...