Craciunescu, la un pas de demitere! Mircea Sandu, de partea cluburilor

Joi, 28 Iunie 2012, ora 17:48
859 citiri
Craciunescu, la un pas de demitere! Mircea Sandu, de partea cluburilor

Ion Craciunescu este foarte aproape de demiterea din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Acest lucru a fost admis, voalat, chiar de omul care l-a numit, presedintele FRF, Mircea Sandu.

Sandu sustine ca Ion Craciunescu are o mare problema daca 10 cluburi din Liga 1 il vor dat afara, asta pentru ca opinia echipelor din prima liga este una foarte importanta.

"Parerea cluburilor de Liga 1 in privinta componentei Comisiei Centrale a Arbitrilor are o greutate aparte deoarece erorile de arbitraj au o cu totul alta insemnatate si se simt foarte mult in acest campionat. Plecand de aici, daca exista, asa cum se spune, zece cluburi de prima liga care sunt pentru inlocuirea lui, atunci Ion Craciunescu are o problema", a afirmat Sandu la GSpTV.

"Nasul" nu exclude posbilitatea ca in locul lui Ion Craciunescu sa fie numit un strain, un fost arbitru cunoscut si recunoscut in toata lumea.

"Exista aceste exemple in care un membru important din Comisia de Arbitri de la UEFA sa fie manager al comisiilor de arbitri din unele tari si sa supervizeze activitatea, nu neaparat sa faca delegarile.

Avem exemplul lui Collina in Ucraina, al lui Rosetti in Rusia, Willemberg in Turcia, deci am putea merge si noi pe acesta varianta, desi ar presupune costuri foarte ridicate. Repet, e de luat in calcul in viitor", a incheiat Mircea Sandu.

Ion Craciunescu este presedinte al CCA de aproape 9 luni de zile, perioada in care a fost contestat de majoritatea patronilor echipelor din Liga 1.

M.D.

Citeste si:
Raed Arafat susține că nu s-au dat derogări pentru congresul PNL
Raed Arafat susține că nu s-au dat derogări pentru congresul PNL
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat vineri că "nu s-au dat derogări" în cazul congresului PNL, care va avea loc sâmbătă. "Nu s-a dat nicio...
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Prefectura Capitalei, Direcţia Generală a Poliţiei Municpiului...
Sursa: Ziare.com