Craciunescu: Pe vremea lui Sandu, s-au intamplat lucruri fara precedent

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 22:59
1822 citiri
Craciunescu: Pe vremea lui Sandu, s-au intamplat lucruri fara precedent

Fostul arbitru international continua razboiul de la distanta cu seful FRF. Craciunescu spune ca, in timpul mandatului lui Mircea Sandu, s-au intamplat lucruri fara precedent in arbitrajul romanesc.

"Pe timpul mandatului lui Mircea Sandu, iar aici ma refer in special la ultimii ani, s-au intamplat lucruri fara precedent.

Cand, vreodata, s-a mai intamplat ca un arbitru la Divizia C sa lase fluierul jos si sa iasa de pe teren zicind 'Ma las de arbitraj', cand s-a mai intamplat ca un arbitru sa fie strans de git de catre un fotbalist sau cand s-a mai intimplat ca un tusier sa arbitreze cu pistolul la purtator? Chiar ma sunase un prieten dupa cea din urma intamplare pentru a-mi spune ca, in Italia, incidentul era prezentat la televizor in urmatorul fel: 'In Romania se arbitreaza cu pistoalele la brau'. Va dati seama ce imagine ni s-a creat in lume...

Iar asta este o consecinta a unei dezorganizari la nivelul conducerii fotbalului romanesc, pentru ca sefului FRF ii pasa doar de scaunul lui", a spus Ion Craciunescu la B1 TV.

Reactia lui Craciunescu vine dupa ce DNA a inceput ancheta in cazul mai multor arbitri banuiti ca ar fi primit mita pentru a favoriza anumite echipe.

#Ion Craciunescu, #Mircea Sandu, #arbitrajul romanesc , #Ion Craciunescu