Mircea Sandu e acuzat de luare de mita

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 24 Iulie 2008, ora 09:28
4331 citiri
Mircea Sandu e acuzat de luare de mita

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat joi un amplu reportaj despre culisele deciziilor in cazul "valiza". Tolontan publica doua dialoguri socante ale presedintelui CAF, Daniel Florea, mai intai cu Mircea Sandu iar apoi cu Dumitru Dragomir.

In discutia cu Sandu, Florea il acuza pe presedintele FRF ca a luat bani de la Rapid pentru a depuncta Steaua.

M. Sandu: Sunt extrem de nemultumit! Este o porcarie ceea ce s-a intamplat!

D. Florea: De ce, domnule presedinte? V-am transmis prin avocatul FRF ca voi judeca situatia obiectiv.

M. Sandu: Obiectiv, domnule Florea?! La CAF a fost trafic de influenta!

D. Florea: De unde stiti, domnule presedinte?

M. Sandu: Pai toata lumea stie asta!

D. Florea: Daca vorbim pe supozitii, domnule Sandu, va pot spune si eu ca se spune ca ati luat o jumatate de milion de la Taher pentru ca Rapid sa joace in locul Stelei in Liga!

Dialogul Florea - Dragomir a avut loc in data de 20 iulie, cand au fost audiati presedintii Comisiilor de Disciplina, Apel si CAF.

D. Florea: Domnule Dragomir, daca vorbesc s-ar putea sa vreti sa-mi puneti alte intrebari decat cele la care v-ati gandit.

D. Dragomir: Adica?

D. Florea: Da, au fost incercari de influentare! Dar din partea lui Ionut Lupescu si a lui Mircea Sandu. Ei m-au sunat de mai multe ori, mai ales Ionut, care e si nasul meu.

D. Dragomir: ???

D. Florea: Sandu mi-a spus clar ca vrea ca decizia comisiilor de dinainte sa ramana intacta. Iar Lupescu m-a sunat de zeci de ori, ultima oara inainte de sedinta, spunandu-mi sa aman sedinta, s-o suspend, daca nu pot s-o las asa.

D. Dragomir: Hai, dom'le ca Sandu a vrut sa-ti transmita punctul de vedere al Comitetului Executiv, nu a tinut sa te influenteze!

Interesant este faptul ca Daniel Florea si ionut Lupescu sunt fin si nas, dar acum nu isi mai vorbesc.

Citește și:
Horoscop zilnic. Duminică, 5 februarie. Zodia care are nemulțumiri exagerate
Horoscop zilnic. Duminică, 5 februarie. Zodia care are nemulțumiri exagerate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Cineva de...
Rusia a trecut la naționalizări în Crimeea. Moscova „a cumpărat” europarlamentari pentru a recunoaște anexarea Peninsulei
Rusia a trecut la naționalizări în Crimeea. Moscova „a cumpărat” europarlamentari pentru a recunoaște anexarea Peninsulei
Autorităţile instalate de Rusia în Crimeea au anunţat vineri că au naţionalizat circa 500 de proprietăţi din peninsulă, inclusiv unele aparţinând unor importanţi oameni politici şi de...