Sandu: Cer scuze suporterilor pentru rezultatul meciului cu Lituania

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 11:30
1655 citiri
Sandu: Cer scuze suporterilor pentru rezultatul meciului cu Lituania

Cei doi sefi ai FRF, Mircea Sandu si Ionut Lupescu, au tinut, vineri dimineata, o conferinta de presa pentru a clarifica evenimentele petrecute in ultima saptamana.

In primul rand, Sandu a tinut sa-si ceara scuze pentru rezultatul meciului cu Lituania, intalnirea pierduta de reprezentativa noastra, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

"Cer scuze suporterilor pentru rezultatul jocul din meciul cu Lituania", a spus Sandu.

Presedintele FRF a tinut sa ceara scuze si jurnalistilor care au fost agresati verbal de cativa tricolori in dimineata meciului cu Lituania: "Imi cer scuze si pentru reactia jucatorilor la adresa jurnalistilor".

Apoi, Sandu l-a tras putin de urechi pe selectioner, spunand ca acesta s-a grabit in a face declaratii jignitoare dupa meciul cu Insulele Feroe.

"Regret si faptul ca Piti s-a grabit dupa meciul cu Feroe si a atacat verbal mai multi fosti jucatori care nu trebuiau atacati", a mai spus Mircea Sandu.

In alta ordine de idei, Ionut Lupescu a continuat scandalul cu Dumitru Dragomir.

"Baietii (nr. tricolorii) s-au simtit destul de afectati de declaratile facute de Dumitru Dragomir. Nu este normal sa apara asemenea declaratii si nu este normal sa se continue asa", a spus Lupescu.

Lupescu a continuat cu atacurile la adresa lui Mitica Dragomir, acuzandu-l ca face scandal intetionat, pentru ca apoi sa povesteasca un incident petrecut in 2006, atunci cand presedintele Ligii a jucat, conform lui Lupescu, table pe bani in avion, deranjand mai multi calatori.

Directorul general al FRF a raspuns si la acuzele lui Dragomir, care a spus ca in cantonamentele nationalei Romaniei se fac dezmaturi cu femei: "Nu este nimic adevarat. Asa ceva nu s-a intamplat si nu o sa se intample in cantonamentul "nationalei". Dragomir incearca sa-si faca din nou campanie electorala pe seama fotbalului".

Citește și:
Un val de aer polar va ajunge în România: Meteorologii anunță temperaturi de până la -20 de grade
Un val de aer polar va ajunge în România: Meteorologii anunță temperaturi de până la -20 de grade
Meteorologii au actualizat prognoza meteo și au anunțat că în perioada următoare temperaturile pot scădea până la -20 de grade. Începând de duminică, 5 februaroie, și pe tot...
Bolnavi în România, sănătoși în Ungaria! Echipa din Miercurea Ciuc e acuzată de lipsă de respect
Bolnavi în România, sănătoși în Ungaria! Echipa din Miercurea Ciuc e acuzată de lipsă de respect
Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a criticat echipa Sport Club Miercurea Ciuc, acuzând-o de o atitudine lipsită de fair play, respect şi consideraţie, după ce aceasta a anunţat că nu...