Mircea Sandu iese la atac: Reghecampf, Dragomir si Radu Stefan, pusi la zid!

Miercuri, 17 Aprilie 2013, ora 14:18
4947 citiri
Mircea Sandu iese la atac: Reghecampf, Dragomir si Radu Stefan, pusi la zid!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a criticat comportamentul avut de Laurentiu Reghecampf, Dumitru Dragomir si Radu Stefan fata de nationala Romaniei.

Primii doi au fost pusi la zid pentru atacurile pe care le-au avut in ultima perioada la adresa lui Victor Piturca.

"Sper ca Reghecampf si Dragomir sa inceteze cu atacurile la Piturca. Ma mir ca Reghecampf a putut sa spuna ca jucatorii se intorc gresi de la echipa nationalei. Selectionerul Romaniei are dreptul sa vorbeasca si sa critice jucatorii selectionati! E adevarat ca nu sunt de acord cu discutii publice. Avem nevoie de liniste, nu de scandaluri. Inca un lucru, nu l-am sunat si nici nu se pune problea ca Reghecampf sa vina la nationala acum. M-am saturat pana peste cap.", a spus Sandu in cadrul unei conferinte de presa.

In ceea ce-l priveste pe Radu Stefan, seful FRF nu-l considera un jucator important pentru echipa nationala si nu regreta retragerea lui.

"Cat a jucat Radu Stefan la echipa nationala? Ce pierdere sa fie el pentru naionala? Cat a jucat si cum a jucat el aici? La revedere, draga", a mai declarat acesta.

Lucrurile se schimba cand vine vorba de Adrian Mutu: "Inca mai poate sa joace la nationala, dar trebuie sa inteleaga ca atunci cand vii la nationala ai un program, nu poti sa pleci cand vrei tu din cantonament. E adevarat ca am vorbit cu el dupa conflictul cu Piturca si l-am sfatuit sa ramana la lot, chiar daca Piturca l-a trimis acasa".

L-a vrut pe Boloni

Mircea Sandu a dezvaluit ca Ladislau Boloni a fost prima varianta pentru postul de selectioner al Romaniei in 2011, dupa plecarea lui Razvan Lucescu.

"Primele negocieri le-am purtat cu Boloni. N-a fost sa fie si apoi am vrut sa aduc cuplul Hagi - Iordanescu, dar nici aici n-am avut noroc. Dupa, m-am gandit la Olaroiu si Dan Petrescu, dar amandoi aveau contracte, asa ca am ajuns la Piturca", a precizat Sandu.

In incheiere, Sandu a reiterat faptul ca Victor Piturca are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2016.

"Obiectivul lui Piturca a fost si e calificarea la Campionatul European din 2016. Nu regret ca am facut acest contract cu Piturca. Mai mult, sunt convins ca Piturca va realiza mai mult decat scrie in contract. Nu conteaza daca pierde calificare la Mondialul 2014, ramane", a conchis presedintele FRF.

Contractul lui Victor Piturca expira in vara lui 2015, dar se prelungeste automat daca se obtine calificarea la EURO 2016.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mircea Sandu conferinta presa, #Mircea Sandu atac Reghecampf , #nationala