Mircea Sandu: Il sustin total pe Razvan Lucescu!

Vineri, 20 August 2010, ora 23:25
1371 citiri
Mircea Sandu: Il sustin total pe Razvan Lucescu!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a reactionat prompt la adresa zvonurilor conform carora Gica Hagi ar urma sa-l inlocuiasca pe Razvan Lucescu pe banca nationalei Romaniei.

Prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al FRF, Mircea Sandu si-a exprimat sustinerea totala vizavi de actualul selectioner al Romaniei.

Iata comunicatul lui Mircea Sandu:

"Tuturor celor care, in ultimele ore si nu numai, au raspandit anumite zvonuri sau opinii (inclusiv de presa, scrisa si video) le comunic cat se poate de transant si de clar: selectionerul Razvan Lucescu se bucura de sustinerea totala a presedintelui FRF.

Antrenorul echipei nationale are anumite obiective, campania de calificare nici macar nu a inceput, dar, daca ar fi sa analizam modul in care a muncit pana in prezent, probabil ca i-am propune deja prelungirea contractului pana in 2014.

Cat despre recenta mea deplasare la Constanta, ea a fost una fireasca, menita sa rasplateasca eforturile unui om, Gheorghe Hagi, si ale Academiei sale, de a organiza la cel mai inalt nivel doua puternice turnee internationale.

Vizita mea a fost una publica, nicidecum secreta, drept care resping cu fermitate deja traditionalele demersuri ale anumitor persoane si ale presei, de a crea artificial tensiune inaintea mai tuturor jocurilor echipei nationale.

Numai ca acest demers este sortit esecului, caci, asa cum spuneam, selectionerul se bucura de sprijinul meu total.

Mircea Sandu, Presedintele FRF".

Atacantul Adrian Mutu a declarat vineri ca zilele lui Razvan Lucescu pe banca nationalei Romaniei sunt numarate, fiind completat de Gigi Becali, care a spus ca Hagi a refuzat Steaua pentru a prelua postul de selectioner.

Mutu: Razvan Lucescu nu mai sta mult la nationala Romaniei

Gica Hagi, la nationala in locul lui Lucescu?

In alta ordine de idei, nationala Romaniei va debuta in doua saptamani in preliminariile Campionatului European din 2012, urmand sa intalneasca Albania pe 3 septembrie (acasa) si Belarus pe 7 septembrie (in deplasare).

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Clubul lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plângere la UEFA în legătură cu modul în care forţele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen. PAOK a...
#Mircea Sandu, #razvan lucescu, #nationala Romaniei, #FRF , #nationala