Mircea Sandu: Ne temem si de Luxemburg

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 09:48
1100 citiri
Mircea Sandu: Ne temem si de Luxemburg

Nationala Romaniei trebuie sa se teama si de nationala Luxemburgului, spune presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Boss-ul FRF sustine ca echipele mici sunt artagoase si intampini multe probleme cu ele.

"Ne temem si de Luxemburg. O sa fie mai usor cu Brazilia si cu Argentina, o sa vedeti! Acestea sunt echipe care joaca fotbal, te lasa si pe tine sa joci. Formatiile mici sunt mai defensive, mai artagoase", a spus Sandu pentru editia tiparita a cotidianului Evenimentul Zilei.

Atentie "tricolori"! Luxemburg a realizat surpriza zilei in amicale

In ceea ce priveste sansele de calificare la Campionatul European din 2012, Mircea Sandu spune: "Daca ii bati pe bosniaci, tragi nadejde. Daca nu...".

Razvan Lucescu va ramane selectionerul Romaniei si daca va pierde meciul din martie cu Bosnia-Hertegovina.

"Ce putem face in Bosnia? Putem castiga, face egal sau pierde. Daca vom pierde, tot vom mai avea sanse de calificare! Totul va depinde de meciul din iunie, cand va fi returul cu Bosnia (n.r. - programat pe 3 iunie). Sa fim cinstiti, noi mai tragem sperante doar la locul 2, care poate duce la baraj. V-am mai spus, noi nu suntem Brazilia, Franta, sa ne calificam mereu la turneele finale. Ne calificam o data, mai stam de 2-3 ori si tot asa. Am spus ca obiectivul principal este sa ne calificam la Mondialul in 2014. Noi suntem de nivelul Bulgariei, Ungariei, al Croatiei...", a conchis presedintele FRF.

Mircea Sandu, nemultumit de nationala lui Lucescu: N-am jucat mai nimic

Echipa nationala de fotbal a Romaniei ocupa locul 5 in clasamentul Grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, cu doua puncte din trei meciuri jucate.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Sandu, #nationala fotbal Romania , #nationala
Comentarii
Poza Nyki
Nyki
rank 1
E normal sa ne temem si de Luxemburg dupa selectia pe care o face Lucescu jr.