Primaria Capitalei explica interzicerea lui Mircea Sandu pe National Arena

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 07:41
2472 citiri
Primaria Capitalei explica interzicerea lui Mircea Sandu pe National Arena
Foto: gsp.ro

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) sustine intr-un comunicat de presa ca nu s-a pus niciodata problema interzicerii accesului conducerii FRF in incinta Arenei Nationale daca oficialii federatiei isi anunta vizita in prealabil.

Conducerea ALPAP a raspuns astfel afirmatiilor presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, care declarase ca i s-a interzis accesul pe Arena Nationala unde dorea sa inspecteze starea gazonului.

"Accesul in incinta Stadionului National Arena este permis publicului pietonal inclusiv celor cu biciclete, role, etc. Zona de acces catre gazon este permisa doar angajatilor ALPAB care executa lucrari de intretinere si reabilitare la suprafata de joc. Nu s-a pus niciodata problema interzicerii accesului conducerii FRF, daca anunta in prealabil responsabilii ALPAB. In aceasta dimineata, in incinta stadionului se aflau mai multe echipe tehnice care executau lucrari de pregatire a Arenei Nationale pentru competitiile sportive care urmeaza", se precizeaza in comunicatul ALPAB.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marti, ca i s-a interzis accesul pe Arena Nationala unde dorea sa inspecteze starea gazonului pe care se va disputa Supercupa Romaniei, la 10 iulie, intre Steaua si Petrolul Ploiesti.

"Nu mi-au dat voie sa vad terenul. Mi s-a interzis accesul in incinta stadionului. Nu am vazut gazonul, probabil ca asta se si urmareste, sa nu-l vedem. Tocmai ca peste cateva zile se va disputa Supercupa m-am dus astazi sa vad care e situatia. Am citit ca domnul primar s-a angajat ca va fi schimbat tot gazonul. Si m-am dus sa vad daca se actioneaza in vreun fel, pentru ca mai sunt sase zile, sapte cu ziua jocului. Si omul de acolo de la firma saracul mi-a zis 'Domnule, imi pare rau, nu poate sa intre nimeni'. 'Domnule, dar eu sunt cutare, ma ocup de organizarea unui meci'. Dar avem interdictie pe stadion. Asta e soarta noastra", a declarat Sandu.

De necrezut: Mircea Sandu, interzis pe National Arena!

Oficialul a precizat ca din incinta Arenei Nationale lipsesc oamenii care ar fi trebuit sa munceasca la amenajarea stadionului: "Nu am cum sa vorbesc cu domnul primar pentru ca pleaca in Uzbekistan. Dar pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Ce treaba are primarul cu situatia asta? Cei care ar trebui sa rezolve problema asta ar trebui sa o faca nu sa se ascunda. Eu sunt beneficiar acolo si platesc chirii peste chirii, o gramada de bani. Ultima investitie ne apartine noua, federatiei, si de aceea nu inteleg. Si daca s-a facut in ultima saptamana toaletizarea spatiilor exterioare mi se datoreaza mie, eu am vorbit cu primarul si i-a trimis sa-si faca treaba. Daca mergi acum pe acolo nu e un om si ar fi trebuit sa roiasca, la ditamai complexul".

Supercupa Romaniei dintre Steaua si Petrolul Ploiesti se va disputa la 10 iulie, de la ora 20.45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Sandu interzis National Arena, #Mircea Sandu National Arena , #nationala