Sandu riposteaza: Sa plece toti cei care ma contesta, nu eu!

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 10:26
1763 citiri
Sandu riposteaza: Sa plece toti cei care ma contesta, nu eu!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a raspuns acuzatiilor aduse de Hagi, Popescu si fratii Becali, referitoare la situatia de la echipa nationala.

"E dreptul lor sa ceara! Dar in ce calitate o fac? Stau pe margine si vorbesc. E usor sa latri de pe margine! Sa plece ei, nu eu! Eu am ajutat fotbalul, pe cand unii l-au distrus pana acum si vor sa-l mai distruga o data!

Hagi nu va spune niciodata altceva decat ceea ce gandeste. Nu asculta de altii. In cazul lui este vorba despre altceva. S-a suparat pentru faptul ca s-a spus ca acum nu mai facem performanta. L-a deranjat chestiunea asta.", a declarat Mircea Sandu pentru Evenimentul Zilei.

Seful de la Federatie a comentat situatia de la echipa nationala de tineret, care a ratat calificarea la Euro 2011 dupa barajul cu Anglia.

"Vreau ca Sandoi sa ramana. Ce doriti, fratilor? Eu spun ca trebuie sa fim multumiti daca ne vom califica la un turneu final o data la 10-12 ani! Pe cine ar trebui sa aduc la tineret? Crezi ca daca venea Fabio Capello se schimba situatia? Ar fi fost mai bine, am fi fost calificati?", a adaugat Mircea Sandu.

Hagi se ia de gat si cu Mircea Sandu

FRF il sprijina pe Razvan Lucescu in disputa cu Hagi

Infragerea Romaniei din Franta a provocat un adevarat razboi al declaratiilor in fotbalul romanesc, Mircea Sandu si Razvan Lucescu fiind contestati de liderii Generatiei de Aur, Gica Hagi si Gica Popescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Mircea Sandu, #nationala Romaniei, #Gica Hagi, #fratii Becali razboi FRF , #nationala
Comentarii
Poza koko51955
koko51955
rank 5
Capusa ordinara, ai facut avere de pe spatele sportului, dar nimic concret ptr fotbal
V
valencia
rank 1