Becali: "Nu vreau sa continui razboiul cu Mircea Sandu"

Sambata, 05 Iulie 2008, ora 22:45
2699 citiri
Becali: "Nu vreau sa continui razboiul cu Mircea Sandu"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, sambata, ca nu doreste sa continue razboiul cu presedintele FRF, Mircea Sandu.

"Nu vreau sa continui razboiul cu Mircea Sandu, a fost rezervat in declaratii, probabil si-a dat seama ce a facut. Au abuzat si a influentat comisiile. Mi-a placut ca a dat acea declaratie ca oamenii care baga bani in fotbal si nu merita tratati asa", a spus Becali, la Realitatea TV.

Gigi Becali a mai spus ca nu va merge la Comisia de Disciplina daca se va dovedi ca l-a acuzat fara niciun motiv pe Mircea Sandu: "Pai alea sunt comisii? Pai ma mai duc vreodata la comisiile alea? Ma duc doar unde exista demnitate si onoare. Oricum, sistemul trebuie schimbat". Finantatorul ros-albastrilor a admis ca este posibil sa il sustina in viitor pe Mircea Sandu, insa a conditionat acest lucru: "daca revine cu picioarele pe pamant".

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a cerut suspendarea sedintei Comitetului Executiv de sambata si a cerut sa se creeze o comisie de ancheta interna, care sa stabileasca daca el a intervenit sau a influentat in vreun fel deciziile in cazul "Valiza".

Membrii Comitetului Executiv al FRF au fost de acord cu suspendarea sedintei de sambata, la propunerea lui Mircea Sandu, si s-a stabilit infiintarea unei comisii de ancheta, formata din presedintele LPF, Dumitru Dragomir, vicepresedintele FRF, Patritiu Abrudan, si secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, care sa stabileasca daca a existat vreo influenta a lui Mircea Sandu in judecarea cazului "Valiza".

Comisia formata din Dragomir, Abrudan si Kassai se va intalni cu presedintii celor trei comisii prin care a trecut cazul "Valiza", Marin Daniel Cernat (Comisia de Disciplina), Doru Viorel Ursu (Comisia de Apel), Daniel Florea (Curtea de Arbitraj pentru Fotbal) si cu patronul echipei Steaua, Gigi Becali, iar in urma audierilor sa se stabileasca daca Mircea Sandu a intervenit in judecarea acestui caz, asa cum pretinde finantatorul clubului din Ghencea.

Pe 21 iulie va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv al FRF, comisia de ancheta interna va prezenta un raport, iar in functie de acesta se va decide daca se vor lua masuri impotriva lui Mircea Sandu sau a patronului Stelei, Gigi Becali, care l-a acuzat in termeni duri pe presedintele FRF ca a intervenit in judecarea cazului "Valiza".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
Iranul afirmă că armele nucleare nu au loc în doctrina sa. „Programul serveşte doar în scopuri paşnice”
Iranul afirmă că armele nucleare nu au loc în doctrina sa. „Programul serveşte doar în scopuri paşnice”
Ministerul de Externe al Iranului a declarat luni, 22 aprilie, că armele nucleare nu îşi au locul în doctrina nucleară a țării, la câteva zile după ce un comandant al Gardienilor...
#razboi, #Becali, #Mircea Sandu, #comisii , #presedinte FRF