Ziare.com

FRF primeste o noua lovitura: "Sandu si Dragomir sunt in genunchi"

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 19:20

   

FRF primeste o noua lovitura: "Sandu si Dragomir sunt in genunchi"
Federatia Romana de Fotbal a primit o noua lovitura din partea lui Adrian Mititelu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a comunicat motivarea deciei de anulare a datoriei de 7 milioane de euro a Universitatii Craiova catre Victor Piturca.

Asa cum ne-a obisnuit, ziarul lui Mititelu, editie.ro, a publicat integral motivarea magistratilor, subliniind ca "grupul infractional condus de Sandu si Dragomir este in genunchi."

"Momentul adevarului a sosit, dupa 18 luni de suferinta si chin mafia de la FRF este ingenuncheata. Practic prin motivarea data astazi (joi - n.red.) de magistratul Cornel Dobraniste grupul infractional condus de Sandu si Dragomir este in genunchi", noteaza sursa citata.

In continuare, aceasta prezinta cateva pasaje din sentinta care confirma ca atat comisiile FRF, cat si cele LPF, nu au avut atributii legale sa judece litigiul dintre Universitatea Craiova si Victor Piturca.

- "litigiile decurgand din contracte individuale de munca nu sunt de compenta comisiilor din cadrul FRF"

- "litigiul dintre Universitatea Craiova si Piturca Victor are caracterul unui conflict de munca si este exclus de la juristdictia FRF"

- "clauza compromisorie din contract incheiat intre parti care stipula ca litigiile sunt de competenta FRF este nula si inoperanta"

- "conflictele de munca in Romania sunt doar de competenta instantelor judecatoresti prevazute de lege, fiind exclusa posibilitatea solutionarii acestora de catre alte entitati, de genul comisiilor cu atributii juristdictionale din cadrul FRF. Acestea din urma nu fac parte din sistemul instantelor de judecata, ce cuprinde judecatorile, tribunalele, curtile de apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie si nu se pot substitui acestora"

- "potrivit art. 5 din Codul civil de la 1864 si art. 11 din noul Cod civil, nu se pot deroga prin conventii sau acte juridice unilaterale de la legile care intereseaza ordinea publica... ori regulamentele de care se preleveaza FRF sunt acte juridice unilaterale, care nu pot deroga de la precizatele dispozitii din Codul muncii si Codul civil"

"Hotarare abuziva si exces de putere"

Curtea de Apel, despre excluderea Universitatii Craiova: FRF a comis un grav exces de putere

In urma cu trei zile, Curtea de Apel Bucuresti a comunicat si motivarea deciziei cu privire la anularea hotararii FRF prin care se dictase excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc.

Din motivarea instantei reiese ca forul condus de Mircea Sandu a dezafiliat "Stiinta" prin intermediul unei hotarari abuzive si dupa savarsirea unui grav exces de putere.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9449 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Sandu si Dragomir sunt in genunchi"

Sandu si Dragomir in puscarie! Amindoi sunt "puscariabili" Nu numai ptr nesimtirea si nerusinarea fata de U Craiova ci ptr rolul lor infractional si nefast in fotbalul romanesc in toti anii de dupa revolutie incoace. Ptr proasta gestionare a fotbalului romanesc in toti anii acestia. Dovada este inevolutia totala a nationalei.

 

 

Hai Mafiotilor...

...pregatiti cascavalu...Oleee...

 

 

hai Craiovaaaaaa

Sunt Rapidist dar Craiova merita un loc in divizia A.

 

 

vreau desfiintarea astora ! sa nu mai aud de forbalisti !

daca ,in locul frf,nu se poate infiinta un cerc ,de pictura sau muzica bisericeasca,macar sa se reinfiinteze federatia romana de oina sau tzurca !

 

 

Sandu bun de plata!

Mititelu are pe cine sa invinovatzeasca pt pagubele suferite urmare a deciziilor abuzive a FRF!
Mircea Sandu si Dragomir buni de plata!

 

 

Vrei Craiova in Liga I !!!

Pai a retrogradat sportiv! Nu are legatura cu Sandu si Dragomir! Trebuie sa activeze in Liga II si sa se claseze pe primul loc! Ceea ce e foarte greu pentru Mititelu!
El doar la bani se gandeste, nu la echipa! Scopul lui e sa puna mana pe ceva bani iar apoi da o lovitura si pleaca!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor