Dovada care ii poate "ingropa" pe Sandu si Dragomir

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 09:28
5729 citiri
Dovada care ii poate "ingropa" pe Sandu si Dragomir

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, sustine ca a gasit dovada cu ajutorul careia va reusi sa-i detroneze pe conducatorii fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Finantatorul echipei din Banie spune ca hotararea prin care a fost dezafiliata "Stiinta" nu este valabila pentru ca nu a fost semnata de toti membrii prezenti la sedinta din 20 iulie 2011, cand s-a luat acea hotarare.

"I-am prins! Am actele in mana, vreau sa va spun ca nu exista o decizie de excludere a Universitatii Craiova. Am in fata instiintarea ca U Craiova a fost exclusa provizorie si in paralel m-am uitat in lista persoanelor din Comitetul Executiv care au decis asta si observ ca lipsesc trei semnaturi, cele ale lui Sfaiter, Dragomir si Avram.

Ei apareau ca si cum ar fi votat pentru excludere, dar acum vad ca nu au fost prezenti. Avram este in beciul DNA si pentru aceasta situatie, Dragomir de aia s-a ferit sa semneze, pentru ca stia ca este vorba de fals si uz de fals. Asta se sanctioneaza penal.

Acum, Dragomir si Sandu trebuie sa se predea, pentru ca Terbea si Avram sunt in arest si vor da totul in fapt. Va urma eliberarea fotbalului romanesc de sub aceasta dinastie, Craiova este initiatoarea revolutiei in fotbalul romanesc, un fel de Timisoara, 17 decembrie 1989.", a declarat Mititelu la DigiSport.

Seful oltenilor a mai dezvaluit, joi, ca procurorii anticoruptie au vizitat Centrul de la Mogosoaia, care apartine Federatiei Romane de Fotbal, pentru a lua documente care sa le permita sa puna sechestru asigurator pe activele forului roman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
#Sandu Dragomir DNA, #Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Sandu audiat DNA , #presedinte FRF