Gica Popescu, la FRF? Vezi ce spune Mircea Sandu

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 07:55
2186 citiri
Gica Popescu, la FRF? Vezi ce spune Mircea Sandu

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvaluit ca este din nou prieten cu Gica Popescu si ca cei doi au ingropat securea razboiului.

"Pe 9 octombrie l-am sunat si i-am spus 'La multi ani!'. Dupa aia, pe 22, m-a sunat el si mi-a transmis acelasi lucru. Este o imagine falsa ca eu si Gica Popescu nu ne-am intelege. O sa am relatii cordiale cu toti cei din generatia lui, fie ca se numesc Popescu, Hagi sau Lupescu.", a declarat Sandu, conform Prosport.

Mai mult, Mircea Sandu sustine ca i-a propus lui Gica Popescu un post la Federatia Romana de Fotbal.

"Ne-am intalnit o data, am discutat niste afaceri, dar si posibilitatea ca Gica sa ne ajute pe partea de reprezentare internationala a FRF. Este un nume greu al fotbalului mondial si, daca ar fi imaginea FRF in exterior, ne-ar fi de mare folos.

Mi-a spus ca nu e momentul acum, pentru ca are alte proiecte, dar l-am simtit deschis ideii. Am vorbit si cu Ionut Lupescu, care, de asemenea, nu are nimic impotriva ideii de a lucra cu Gica Popescu. Poate, la un moment dat, vom face aceasta echipa.", a mai spus "Nasul".

In 2005, Gica Popescu a candidat impotriva lui Mircea Sandu la sefia FRF, fiind invins cu 102 la 187 voturi. Campania a fost marca de declaratii foarte dure.

In 2010, Gica Popescu a renuntat in ultimul moment la candidatura pentru presedintia FRF, intr-o conferinta de presa in care a avut declaratii foarte acide la adresa lui Mircea Sandu.

Gică Popescu a bătut la ușa lui Marcel Ciolacu. De ce s-a dus "Baciul" în audiență
Gică Popescu a bătut la ușa lui Marcel Ciolacu. De ce s-a dus "Baciul" în audiență
Președintele clubului Farul, Gică Popescu, a fost în audiență la Marcel Ciolacu, premierul României. Gică Popescu a discutat despre finanțarea acdaemiillor și a cluburilor de fotbal....
Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
România a fost învinsă de Columbia, scor 2-3, într-un amical disputat la Madrid, în care tricolorii au fost dominați copios dar și-au mai salvat onoarea pe final. Gică Popescu a fost...
#Mircea Sandu, #Gica Popescu, #FRF, #impacare Sandu Popescu , #presedinte FRF