Mircea Sandu, atac fara precedent la Iordanescu: Se injoseste

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 08:18
4378 citiri
Mircea Sandu, atac fara precedent la Iordanescu: Se injoseste
Foto: Captura ProTV

Mircea Sandu a lansat un atac fara precedent la adresa selectionerului Anghel Iordanescu.

Fostul presedinte al FRF considera ca acesta se injoseste acceptand sa ramana in aceasta functie pe un salariu de "numai" 10 mii de euro lunar.

"Nasul" mai spune ca el il cunoaste altfel pe "General" si dezvaluie ca acesta l-a "terorizat" in privinta banilor atunci cand l-a numit director tehnic in Federatie.

"Eu, daca eram in locul lui Iordanescu, ceream 400.000 de euro ca sa raman! Nu-mi dati? La revedere, luati-va pe altcineva! Daca ramane pe 10.000 de euro inseamna ca se injoseste! Pe mine m-a terorizat cu banii... Eu i-am dat 8.000 de euro ca director tehnic si-am militat ca Iordanescu are experienta. E un mare semn de intrebare ce se intampla acum, iar eu il stiu altfel pe Iordanescu!

Nu stiu de la cine vin sarcinile. Poate de la un partid de comunisti, de la liberali, de la socialisti... Nu ma intrebati pe mine de ei. Pe timpul meu, Iordanescu ma teroriza si acum accepta 10.000 de euro! Ceva nu e curat! Eu daca eram presedinte ii dadeam 400.000 de euro, mai ales dupa ce in Federatie au intrat 8 milioane de euro dupa calificarea la Euro. Daca renuntam la Iordanescu dupa Campionatul European, atunci nu trebuie mers cu el acolo!", a acuzat Sandu la DolceSport.

Selectionerul Anghel Iordanescu mai are contract cu FRF doar pana saptamana viitoare, insa discutiile privind prelungirea acestuia sunt foarte avansate.

"Generalul" ar urma sa semneze un nou acord, care il va mentine la echipa nationala pana dupa Campionatul European din 2016.

#Mircea Sandu Iordanescu nationala, #Iordanescu salariu nationala, #Iordanescu nationala contract FRF , #presedinte FRF