Mircea Sandu, lovitura decisiva pentru Burleanu: Eu sunt presedintele FRF!

Luni, 26 Mai 2014, ora 13:15
6417 citiri
Mircea Sandu, lovitura decisiva pentru Burleanu: Eu sunt presedintele FRF!
Foto: Libertatea

Mircea Sandu i-a aplicat lovitura decisiva lui Razvan Burleanu, urmasul sau din fruntea Federatiei. "Nasul" sustine ca el este in continuare presedintele FRF si ca isi poate relua activitatea in orice moment.

Potrivit lui Sandu, el ramane presedinte pana cand Burleanu va fi validat in functie de Tribunalul Bucuresti.

"Eu sunt presedintele FRF, dar nu mai vreau asta! Eu, la Tribunal, sunt presedinte! Nu mi-am dat demisia, nu am fost demis. Eu, daca vreau, maine ma duc in birou si imi preiau atributiile", a spus Sandu la Sport.ro.

"Nasul" dezvaluie si ca Burleanu se face vinovat de trafic de influenta pentru ca si-a pus apropiatii sa il atace.

"Am primit telefoane de la multi oameni de fotbal cu privire la declaratiile iresponsabile ale lui Burleanu. Pai facem trafic de influenta pe la Suceava, ii punem pe aia sa intrebe de presedintele de onoare? Credeti ca oamenii de fotbal vor tine cont de aceste aberatii sau de intrebarile unui presedinte de asociatie judeteana de la Suceava?

In loc sa vada ca au lipsit 40 de zile prin deplasari, in loc sa vada ca au triplat bugetul de salarii, in loc sa vada ca au un minus de 800 de mii de euro, pe ei ii intereseaza presedintele de onoare", a acuzat Sandu.

Mircea Sandu l-a avertizat chiar pe Razvan Burleanu ca nu va avea un mandat linistit daca va porni un razboi.

"De doua luni de zile nu am aparut in presa. Eu i-am lasat in pace, chiar daca nu e validata noua conducere, i-am lasat sa isi vada de treaba. Dar acum, daca incep sa ma calce pe coada, va fi grav pentru ei. Sigur ca vor fi probleme cu nevalidarea. Luati un avocat sa va spuna, sa vedeti ce atributii are Burleanu acum. Eu, daca ma apuc, nu le mai dau drumul din mana! Apelul meu catre conducerea FRF este sa nu imi mai pronunte numele, nu am nevoie de reclama. Daca vor sa ne razboim, eu nu ma mai opresc!"

Se pregateste debarcarea lui Mircea Sandu? "Nu vrea sa inteleaga un mesaj clar"

Recent, Razvan Burleanu a anuntat ca Mircea Sandu ar putea ramane fara renta de 50 de mii de euro pe an, dar si fara postul de presedinte de onoare al FRF.

Burleanu a castigat alegerile de la Federatie din data de 5 martie, insa mandatul sau nu a confirmat de Tribunal.

Asociatia Judeteana de fotbal Giurgiu si cluburile Poli Timisoara si Corvinul au contestat victoria acestuia, solicitand anularea alegerilor si organizarea unui nou scrutin.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Sandu razboi Burleanu, #Sandu Burleanu FRF, #Mircea Sandu presedinte FRF , #presedinte FRF