Mircea Sandu, prins cu ocaua mica? Mititelu anunta distrugerea FRF

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 17:00
5281 citiri
Mircea Sandu, prins cu ocaua mica? Mititelu anunta distrugerea FRF

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a publicat, vineri, un document sosit de la UEFA care demonstreaza ca presedintele FRF, Mircea Sandu, nu a spus adevarul in privinta dezafilierii Stiintei.

Astfel, Mititelu sustine ca directorul Departamentului Juridic al UEFA, Alasdair Bell, i-a transmis pe cale oficiala faptul ca forul continental nu a exercitat niciun fel de presiuni asupra FRF pentru sanctionarea echipei oltene.

"UEFA nu a exercitat niciun fel de presiuni asupra FRF in acest caz; pur si simplu, am atras atentia asupra faptului ca acest caz ridica o problema de dimensiune nationala care, in consecinta, este de competenta FRF, in baza autonomiei sale de organizare si tinind cont de legislatia in vigoare in momentul de fata in Romania", se arata in raspunsul UEFA pentru Mititelu.

Acest document da peste cap mare parte din strategia lui Mircea Sandu, cel care a anuntat de mai multe ori ca FRF risca sanctiuni din partea FIFA si UEFA, care puteau merge pana la excluderea nationalei din toate competiile, daca Universitatea Craiova nu era sanctionata.

Mai mult, Adrian Mititelu a anuntat ca a mai primit un document de la UEFA, unul care "ingroapa" definitiv federatia condusa de Mircea Sandu si a lasat sa se inteleaga ca a castigat si disputa cu Victor Piturca de la Curtea de Apel.

"Acum 10 minute mi-a trimis UEFA o speta care ingroapa FRF-ul definitiv, e gata! De luni incolo o sa vorbim mai multe. Pana atunci, hai Romania! Mai am o veste buna de la Curtea de Apel, s-a pronuntat astazi favorabil mie, dar vreau sa tin pumnii nationalei mai intai, nu vreau sa tulbur apele", a spus Mititelu.

Craiova are dreptul de a se adresa instantei civile numai intr-o singura conidtie, pe contractele de munca incheiate cu jucatorii si antrenorii - Mircea Sandu, dupa dezafilierea Craiovei.

Joi, Adrian Mititelu a prezentat hotararea de dezafiliere a echipei pe care o conduce, de pe aceasta lipsind 3 semnaturi si fiind astfel, conform patronului Stiintei, nula.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mircea Sandu prins oca mica, #Mititelu distruge FRF, #UEFA FRF dezafiliere Craiova, #Universitatea Craiova dezafiliata FRF , #presedinte FRF