Mircea Sandu trece la fapte: Prieteni, e de datoria mea sa intervin!

Luni, 26 Mai 2014, ora 22:00
5635 citiri
Mircea Sandu trece la fapte: Prieteni, e de datoria mea sa intervin!
Foto: Libertatea

Mircea Sandu a anuntat, luni, ca este presedintele in acte al Federatiei Romane de Fotbal si a revenit cu o scrisoare deschisa prin care anunta ca nu va mai ramane impasabil si va trece la fapte.

Presedintele de onoare al FRF considera ca echipa lui Razvan Burleanu "produce dezamagiri", motiv pentru care simte nevoia sa intervina, informeaza Sport News.

Mircea Sandu, lovitura decisiva pentru Burleanu: Eu sunt presedintele FRF!

In continutul scrisorii, Sandu a enumerat mai multe esecuri pe care i le atribuie lui Razvan Burleanu.

Apoi, Sandu il acuza pe Burleanu ca reprezinta interesele unui clan si a facut apel la solidaritate.

Iata scrisoarea semnata de Mircea Sandu:

Prieteni ai fotbalului,

Schimbarea produsa cu aproape trei luni in urma la conducerea FR de Fotbal, deocamdata nevalidata conform legilor tarii, incepe sa produca dezamagiri. Drumul de la vorbe la fapte e foarte lung, iar in cazul acesta e pe cale sa devina infinit si paralel cu interesele nationale. Pentru ca nu pot fi un om resemnat si pentru ca pot privi pe oricine in ochi, e de datoria mea sa intervin. Conform tuturor regulamentelor in vigoare inca va reprezint si, mai mult, reprezint cu demnitate si onoare Romania in forurile internationale. Nu pot sa raman spectator tacut in fata minciunii si a nedreptatii.

Priviti catre echipa de management a Federatiei. Cate elemente comune sunt intre promisiunile facute in campania electorala a presedintelui si realitatea zilei de astazi? Cata deschidere observati? Cate principii sunt respectate? Cati dintre marii specialisti "recunoscuti la nivel international", de care n-a prea auzit nimeni, ati vazut printre noi? Cat de respectat este statutul? Cat de valabile sunt deciziile Comitetului Executiv, cat de mult conteaza parerile membrilor sai? Cat de mult s-a diminuat birocratia? Cati dintre dvs aveti acces la nivelul conducerii pentru rezolvarea problemelor? Cum e posibil ca fostii mari internationali sa fie luati in bascalie, terfelindu-li-se demnitatea?! Sau sa fie scoti din comisiile UEFA fara macar sa fie anuntati, decizii inghetate de forul continental?!

Desigur, cunoasteti raspunsurile la toate aceste intrebari. Fotbalul ne-a invatat pe toti sa luptam, dar sa si credem in miracole, pentru ca ele pot exista pe teren. Nu insa si in viata de zi cu zi, si, mai ales, la noi. Nu cat timp nu exista munca, dedicatie, pasiune.

Nu am intervenit sub nicio forma peste actuala conducere a FR de Fotbal. Insa sta in puterea mea sa nu tac si sa spun ca acest sport splendid devine apanajul intereselor unui clan, iar presa a inceput sa publice dovezi clare in acest sens. Nu asta ati ales. Nu asa ceva ati dorit. Sperantele va sunt inselate.

Fac un apel la solidaritate. Orice implicare e importanta: suporteri, mass-media, membri asociati. Fotbalul este al tuturor, iar conducatorii lui trebuie sa se supuna acestui principiu.

Mircea Sandu,

Presedinte de Onoare al FR de Fotbal"

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Mircea Sandu presedinte FRF, #Mircea Sandu Razvan Burleanu , #presedinte FRF