Ziare.com

Planul lui Mircea Sandu de revolutionare a fotbalului romanesc

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 21:49

   

Planul lui Mircea Sandu de revolutionare a fotbalului romanesc
Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a expus, luni, un plan prin care tinteste revolutionarea si revitalizarea fenomenului din tara noastra.

"Nasul" si-a inceput discursul recunoscand evolutia sub asteptari a echipei nationale.

"N-am pornit puternic, asa cum eram obisnuiti. Tineretul ne-a adus aproape de culmi, iar echipele de juniori au inceput sa miste, dar nu ne-au adus bucurii deosebite. Astazi puteam avea 6 sau chiar 7 puncte (n.r. - in preliminariile Euro-2012), dar asa nu avem decat doua si trebuie sa recuperam. Primavara va fi foarte importanta", a spus Sandu.

Seful fotbalului romanesc a continuat cu un plan pe care il are si care vizeaza readucerea la viata a fenomenului.

Sandu vrea sa reduca numarul de echipe din ligile secunde, dar sa le si faca pe cele ce vor ramane sa investeasca in intrastructura.

"Vom organiza Campionatul European de tineret, care trebuie sa ne dea jucatroi pentru echipele nationale, apoi vrem sa reducem numarul de echipe la ligile a II-a si a III-a, sa modernizam stadioanele la Liga a II-a si sa le dotam cu nocturna", a mai explicat el.

Fotbalul romanesc traverseaza unul din cele mai grele momente, nationala de seniori atingand cea mai slaba clasare din istorie in clasamentul FIFA.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1908 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor