Ziare.com

Sandu, audiat in dosarul Avram. Iata ce a declarat seful FRF in instanta (Video)

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 18:38

   

Sandu, audiat in dosarul Avram. Iata ce a declarat seful FRF in instanta (Video)
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a fost audiat ca martor, miercuri, in procesul in care fostul sef al arbitrilor Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea sunt acuzati de luare si dare de mita in forma continuata.

Audierea lui Mircea Sandu a durat 13 minute, iar sefului FRF nu i-a fost permisa plecarea din sala pana la ascultarea tuturor martorilor, informeaza site-ul gsp.ro.

Iata ce a declarat "Nasul" in fata judecatorului:

Mircea Sandu: "Am colaborat foarte bine cu Vasile Avram. Capacitatea lui manageriala extraordinara m-a determinat sa-l propun in Comitetul Executiv ca sef al arbitrilor. A indeplinit multe functii la nivel guvernamental si sportiv. L-am considerat un om de nadejde. Nu i-am vazut pe Avram si pe Terbea sa aiba intimitati. Participau la sedintele Comitetului Executiv, dar nu cunosc sa fie o relatie speciala intre ei."

Procuror: "Care putea fi motivul desemnarii unui supervizor la FCM Tg. Mures-U Cluj?"
Mircea Sandu: "Nu stiu criteriile dupa care se deleaga supervizorii, dar din cate stiu cam 80% dintre meciuri au supervizori. Nu stiu pe ce criterii se aleg, Dumitru Dragomir este presedinte la Liga, de acolo se dau supervizorii."

Procuror: "FCM Tg. Mures - 'U' cluj este un meci cu grad ridicat de risc? Un meci important?"

Mircea Sandu: "Nu pot sa stiu, nu pot face aprecieri legate de valoarea jucatorilor. Nu stiu daca eram in tara atunci cand s-a jucat meciul. Poate fi o miza de meci, sa castige jocul."

Procuror: "A venit vreun oficial de la Targu Mures sa vorbeasca despre jucatorul Subotici cu dumneavoastra?"
Mircea Sandu: "Nu, cu mine nu a discutat nimeni aceasta problema."

Judecatoare: "Ati ridicat in Comitetul Executiv problema legata de multimea scandalurilor din fotbalul romanesc?"
Mircea Sandu: "Desigur, modificarile din regulament sunt elocvente. In special pe zona disciplinara. Cu domnul Terbea nu am discutat de foarte multe ori. Nu stiam ca reprezinta FCM Targu Mures. Dansul era reprezentantul fotbalului in sala."

Judecatoarea a stabilit pentru 13 decembrie cel de-al treilea termen al infatisarii in instanta.

Arestati pe 25 septembrie, Vasile Avram si Sorin Terbea au fost eliberati luni in urma unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1431 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor