Scrisoarea presedintelui FIFA pentru Mircea Sandu

Marti, 13 Septembrie 2011, ora 18:11
3987 citiri
Scrisoarea presedintelui FIFA pentru Mircea Sandu

Federatia Romana de Fotbal prezinta o scrisoare pe care presedintele FIFA, Joseph S. Blatter, i-a trimis-o presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Iata scrisoarea:

"Delegatia FIFA a revenit la Zurich plina de amintiri de o mare bogatie, dar si de neuitat pe masura, care au intarit o noua prietenie.

Dumneavoastra personal, impreuna cu membrii Comitetului Executiv al FRF si cu toti colaboratorii dumneavoastra, ne-ati intampinat cu bratele deschise, drept care va multumesc din toata inima, in numele intregii delegatii FIFA, dar si in cel al reprezentantului UEFA si al presedintelui ei, prietenul nostru Frantisek Laurinec.

In timpul celor doua zile petrecute in Romania am trait multe momente intense. Ceremoniile de inaugurare a Stadionului National din Bucuresti, marcat de meciul disputat in cadrul preliminariilor EURO 2012 contra Frantei in fata a 55.000 de spectatori, ca si a Centrului Tehnic al FRF de la Buftea, in prezenta prim-ministrului Romaniei, Emil Boc, si a primarilor oraselor Bucuresti si Buftea, dr. Sorin Oprescu si, respectiv, Ion Stoica, au reprezentat, cu certitudine, punctele culminante ale acestei vizite.

Permiteti-mi sa va felicit pentru conceperea si realizarea acestor noi infrastructuri, care, indubitabil, vor contribui la dezvoltarea fotbalului din tara dumneavoastra si vor servi la promovarea in randul tineretului roman a adevaratelor valori ale sportului nostru, cele ale respectului, disciplinei, solidaritatii si fair-play-ului, precum si a tuturor binefacerilor acestora.

Fiti incredintat ca voi pastra mereu in inima mea toate amintirile acestor momente fotbalistice, pline de bogatie in intalniri si emotii, dar si de culorile tarii dumneavoastra in extraordinara atmosfera care a domnit in noul si magnificul stadion.

Exprimandu-mi placerea de a va reintalni curand, primiti, Domnule Presedinte, expresia sentimentelor mele prietenesti si sincere."

Sepp Blatter a fost prezent doua zile la Bucuresti, asistand la inaugurarea National Arena.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scrisoarea Blatter Mircea Sandu, #scrisoare presedinte FIFA , #presedinte FRF