Verdict sumbru pentru fotbalul romanesc: "Hai sa fim seriosi! N-avem nicio sansa!"

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 17:58
3478 citiri
Verdict sumbru pentru fotbalul romanesc: "Hai sa fim seriosi! N-avem nicio sansa!"
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Fostul presedinte FRF Mircea Sandu este de parere ca echipa nationala a Romaniei nu merita sa fie nici pe locul 13 in clasamentul FIFA si spune ca nu avem nicio sansa de a castiga grupa de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

Intr-un interviu acordat Digi Sport, Sandu a fost intrebat in legatura cu locul 7 in clasamentul mondial ocupat de Romania in acest an.

"Hai sa fim seriosi. Nici macar de locul 13 nu suntem. Dar Piturca a muncit, a facut treaba buna, pentru ca el a facut 7 puncte in 3 meciuri, iar apoi, in 5 meciuri s-au facut 9 puncte. Deci el are un merit important pentru aceasta calificare", a spus fostul sef FRF.

De asemenea, acesta crede ca Polonia va castiga grupa de calificare la Campionatul Mondial din Rusia si ca Romania si celelalte echipe se vor duela pentru locul de baraj.

"Nu avem nicio sansa. Niciuna. Polonia va merge fara dubii, iar apoi, Danemarca, Muntenegru, Armenia si Kazahstan sunt echipe cu care te bati pentru locul 2, care merge la baraj. Deci, de pe primul loc in niciun caz", a mai spus Mircea Sandu.

#Mircea Sandu calificare Cupa Mondiala, #Romania Cupa Mondiala 2018, #Mircea Sandu Romania FIFA , #presedinte FRF