Ziare.com

Autorul mesajului de amenintare adresat lui Mircea Sandu si-a dezvaluit identitatea

Vineri, 22 Iulie 2011, ora 18:19

   

Autorul mesajului de amenintare adresat lui Mircea Sandu si-a dezvaluit identitatea
Autorul SMS-ului de amenintare care i-a fost trimis joi presedintelului Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si-a dezvaluit identitatea.

"Ai scapat de cancer, dar de mine nu o sa scapi niciodata!" a fost mesajul primit Mircea Sandu pe telefonul mobil, care il suspecta pe finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

SMS-ului de amenintare a fost insa expediat unul dintre sefii galeriei "Stiintei", Gabi Blondu', care a decis sa iasa in fata si sa recunoasca.

"Eu i-am trimis mesajul lui Sandu. Eu azi am vazut in ziare ca Mircea Sandu zicea ca a primit mesaje de amenintare. Mircea Sandu se victimizeaza, ala nu e un mesaj de amenintare. I-am scris asa: 'Ai scapat de cancer, dar de blestemul fanatic al suporterilor nu'. Asta nu e amenintare. Asta e vrajeala lui Mircea Sandu, nu a mai spus continuarea.

Eu l-am trimis de pe telefonul meu, se vede, e clar, nu stau sa sun de pe numere ascunse. Il are si el. Asta nu e amenintare, dar el baga ca e amenintare sa se victimizeze 'vai, Doamne, ce imi fac mie astia'. El crede ca daca dezafiliaza Craiova... Multora le ia familia, Universitatea Craiova e familia noastra.", a spus Gabi Blondu'." a spus liderul galeriei oltene, informeaza Mediafax.

Mesaj de amenintare pentru Mircea Sandu

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a dezvaluit, joi, ca a primit un mesaj de amenintare.

Citeste mai multe despre Mircea Sandu Sandu mesaj amenintare
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2222 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce este greu de inteles,

nu stim cum e-n fotbal, vrea 11 metri .

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor