Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bucurestiul va avea trei stadioane noi de lux: "Actualele vor fi demolate"

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 19:25
13196 citiri
Bucurestiul va avea trei stadioane noi de lux: "Actualele vor fi demolate"
Foto: Realitatea TV

Romania va deveni tara stadioanelor de lux! Dupa ce la Craiova si Iasi au fost deja aprobate proiectele, a venit randul Bucurestiului sa se pregateasca de constructia a trei arene de lux.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat ca stadioanele pe care evolueaza Steaua, Dinamo si Rapid nu vor mai fi modernizate, asa cum s-a anuntat initial, ci demolate si reconstruite din temelii.

Acest obiectiv a fost asumat de Guvernul Romaniei, care a sustinut organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020 in tara noastra.

"Odata cu organizarea EURO 2020 in Romania, Ministerul de Interne, al Apararii si cel al Transporturilor trebuie sa demoleze si sa reconstruiasca trei stadioane noi in Bucuresti", a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.

Cele trei stadioane vor fi reconstruite din bani publici pentru ca echipele care vor disputa meciuri de la EURO 2020 in tara noastra sa aiba unde sa se antreneze.

In plus, Mircea Sandu a mai afirmat ca Guvernul este nevoit sa faca investitii si in provincie.

"Autoritatile locale si Guvernul trebuie sa faca investitii in infrastructura si in zonele limitrofe ale oraselolor la Iasi, Timisoara, Cluj si Constanta", a mai spus Sandu.

Bucurestiul va gazdui pe National Arena patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 (trei din grupe si unul din optimi), conform unui anunt facut, in luna septembrie, de UEFA.

In cazul in care se va califica la EURO 2020, Romania va disputa doua meciuri din faza grupelor pe teren propriu.

Alaturi de Bucuresti, vor mai gazdui meciuri din optimi si grupe urmatoarele orase: Copenhaga (Danemarca), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia).

Trei meciuri din grupe si cate unul din sferturile de finala vor avea loc in orasele: Munchen (Germania), Baku (Azerbaijan), St. Petersburg (Rusia) si Roma (Italia).

Semifinalele si finala vor avea loc pe stadionul Wembley din Londra.

Cele 13 tari castigatoare nu se vor califica direct, ci vor juca preliminarii pentru a ajunge la turneul final.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#stadioane noi Bucuresti, #stadion nou Steaua, #demolari stadioane Bucuresti , #stiri Mircea Sandu