Clauza colosala din contractul lui Mircea Sandu - cum raspunde Burleanu

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 16:54
4498 citiri
Clauza colosala din contractul lui Mircea Sandu - cum raspunde Burleanu
Foto: Fanatik

Federatia Romana de Fotbal a anulat renta viagera pe care Mircea Sandu a primit-o in ultimele luni, insa totul se poate intoarce in favoarea fostului presedinte, care are o clauza impresionanta in contract.

In intelegerea pe care a semnat-o la plecarea de la Federatie se specifica faptul ca FRF trebuie sa-i plateasca 500 de mii de euro lui Sandu in cazul in care nu-l va sustine pentru un nou mandat in conducerea UEFA.

Cum Sandu nu mai ocupa nicio functie in structurile FRF, fostul presedinte poate solicita 500 de mii de euro. Razvan Burleanu mizeaza insa pe "onoarea" lui Sandu.

"Atat timp cat avem o decizie a Adunarii Generale, de luni Mircea Sandu nu va mai avea acele beneficii. Asteptati-va sa nu mai intre in sediul FRF. Clauza de 500 de mii de euro? Odata ce a fost acceptat ca presedinte de onoare, cred ca se gandeste sa onoreze fotbalul romanesc si nu se gandeste sa actioneze o asemenea clauza", a spus Burleanu la postul Sportro.

Mircea Sandu a ramas fara renta viagera si celelalte beneficii

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat, sambata, sa anuleze renta viagera si celelalte beneficii pe care Mircea Sandu le-a capatat in momentul in care si-a incheiat mandatul de presedinte.

Doar patru luni s-a putut bucura Mircea Sandu de renta viagera. Pe langa anularea rentei de 50 de mii de euro pe an, Sandu nu se va mai bucura nici de celelalte facilitati.

Forul condus de Razvan Burleanu a hotarat sa-l destituie pe Sandu si din functia de administrator al bazei de pregatire de la Mogosoaia.

In plus, postul de televiziune Sportro anunta ca FRF a mai hotarat sa desfiinteze si contractul prin care Mircea Sandu a fost numit presedinte de onoare.

C.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mircea Sandu clauza reziliere, #Mircea Sandu Razvan Burleanu , #stiri Mircea Sandu
Comentarii