Dezvaluiri incendiare despre Mircea Sandu si ancheta DNA

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 18:39
7307 citiri
Dezvaluiri incendiare despre Mircea Sandu si ancheta DNA

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a facut dezvaluiri incendiare despre ancheta DNA care pare ca il vizeaza pe seful fotbalului din Romania, Mircea Sandu.

Astfel, conform lui Mititelu, procurorii anticoruptie au vizitat Centru de la Mogosoaia, care apartine FRF, pentru a lua documente care sa le permita sa puna sechestru asigurator pe activele forului roman.

"Avand in vedere procedura, pe care am fost obligat sa o invat, cred ca vizita procurorilor la Mogosoaia e legata de patrimoniul federatiei si bunurile pe care le au in proprietate. Avand in vedere ca exista un prejudiciu foarte mare, probabil procurorii vor sa instituie sechestru asigurator pe bunurile persoanelor fizice care compun Comitetul Executiv. Avocatul meu e langa mine si asta e una din explicatiile lui. Sechestru se pune pentru a acoperi partial prejudiciul creat, care e enorm. Intr-o zi, doua, procurorii vor anunta public asta", a spus Mititelu la GSpTV.

Mai mult, patronul Stiintei sustine ca Mircea Sandu este descoperit in decizia de suspendare a gruparii oltene deoarece procesul verbal al sedintei in care s-a decis excluderea nu a fost semnat de catre membri Comitetului Executiv.

"Dragomir i-a pacalit iar. Azi am avut termen la decizia de excludere. Decizia de excludere e nesemnata si acum, deci e nulitate absoluta. Procesul verbal al Adunarii Generale e semnat de 9 persoane din 12, dar nu e semnata decizia de excludere. Am fost condamnati fara sentinta!

Toti cei care au facut parte din C.Ex. ar fi trebuit sa semneze decizia de excludere. Mitica nu a semnat nici procesul verbal, baiat destept, i-a dus cu vorba si acum l-a lasat pe Mircea Sandu in c... gol, ca a validat o decizie fara ca ea sa fie semnata. Singurul responsabil este Sandu Mircea, pentru ca ceilalti nu au mai semnat si ma indoiesc ca o sa mai semneze de acum inainte.

Asta e modul lor de lucru. Dragomir, desi a sustinut ca au facut si au dres, nu a semnat nici macar procesul verbal de sedinta. S-a codit, a zis ca semneaza maine, poimaine", a dezvaluit Adrian Mititelu.

DNA-ul, pe urmele lui Mircea Sandu

Se strange latul! Sandu si Dragomir ar putea fi pusi sub urmarire penala

Ramane de vazut cat adevar este in declaratiile lui Mititelu, insa un lucru este cert - Mircea Sandu este evident o tinta, si nu un martor asa cum sustine, pentru cei de la DNA.

Citeste si:
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Prefectura Capitalei, Direcţia Generală a Poliţiei Municpiului...
Despre teza ”guvernului meu”, validată pentru prima dată de Traian Băsescu
Despre teza ”guvernului meu”, validată pentru prima dată de Traian Băsescu
Teza „guvernului meu” (format din „partidul meu”) este o teză băsistă prin excelență. Ea a fost formulată în primul mandat al domnului Băsescu Traian ca Primar General al Capitalei...
Sursa: Ziare.com