Dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", redeschis

Miercuri, 18 Aprilie 2007, ora 15:47
3094 citiri

Tribunalul Bucuresti a redeschis, miecuri, dosarul cocaina pentru VIP-uri. Procesul a debutat cu audierea a doi martori, respectiv Monica Robu si Robert Mircea Sandu. La audierea martorilor in sala a fost prezent si Ion Ion Tiriac dar si prietena lui din perioada cand a fost declansat acest dosar, Ileana Lazariuc.

Monica Robu a declarat instantei ca niciuna dintre declaratiile date anterior in cauza nu este valabila deoarece a scris fie cum i-au dictat anchetatorii, fie sub presiunea acestora. Nici la acest termen nu a putut sa spuna cum s-au petrecut lucrurile deoarece, declara ea, "a trecut prea mult timp si nu-mi mai amintesc nimic".

In schimb Robert Mircea Sandu si-a amintit ca a fost si la o vila din judetul Calarasi si in casa inculpatului (Ion Ion Tiriac) din bulevardul Mircea Eliade nr. 3, de mai mute ori pentru a-i duce cocaina. Chiar daca asa cum a declarat in timpul audierii "am si eu memoria scurta doamna si nu pot tine minte tot" el si-a mai amintit ca de mai multe ori Ion Ion Tiriac i-a lasat banii pentru droguri la portarii vilei din Mircea Eliade.

In schimb el spune ca nu a vazut niciodata pe Tiriac jr. in timp ce consuma cocaina si nici nu stie daca acesta mai dadea si altcuiva. La iesirea din sala de judecata Ion Ion Tiriac a declarat inca o data ca nu intelege de ce martorii isi schimba tot timpul declaratiile, "dar eu am fost tot timpul constant dar cel mai important lucru este ca nu am consumat niciodata droguri si sunt si nevinovat".

Audierea martorilor va continua pe 16 mai incepand cu ora 11, la tribunalul Bucuresti.

Citește și:
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, 27 martie, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Anunțul a fost făcut vineri, 24 martie, de...
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...