Interlopul Bercea Mondialu s-a inrudit cu familia Basescu (Foto)

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 14:04
13570 citiri
Interlopul Bercea Mondialu s-a inrudit cu familia Basescu (Foto)

Controversatul om de afaceri Sandu Anghel, cunoscut in lumea interlopa drept Bercea Mondialu, s-a inrudit cu familia Basescu dupa ce fratele presedintelui, Mircea Basescu, i-a botezat una dintre nepoate.

Crestinarea nepoatei lui Bercea Mondialu a avut loc sambata, la biserica din cartierul constantean in care locuieste nasul Mircea Basescu, informeaza Realitatea Tv.

Inrudirea cu familia Basescu a fost un mare secret pana si pentru mama fetitei botezate, Formatia, in varsta de 17 ani, fiica lui Bercea Mondialu, care a aflat abia in dimineta botezului cine va fi nas.

Fiica lui Marius (20 de ani) si a Formatiei (17 ani) a fost botezata cu numele de Doina Renata. Primul nume al fetitei este cel purtat si de nasa sa, Doina Basescu, cumnata presedintelui Traian Basescu.

Nasul Mircea Basescu a precizat la finalul ceremoniei religioase ca s-a intalnit pentru prima oara cu Bercea Mondialu in urma cu o saptamana, cand i s-a si propus sa o boteze pe Doina Renata.

La slujba religioasa au participat doar 30-40 de invitati, petrecerea extinsa urmand sa aiba loc intr-un restaurant din statiunea Eforie Nord.

Printre politicienii cu care s-a inrudit Bercea Mondialu se numara si Theodor Stolojan, prim vicepresedintele PD-L, care este nasul lui Printisor, fiul interlopului.

Reactiile nu s-au lasat asteptate. "Conditia sociala a oamenilor se vede si in aceste gesturi. Asta este conditia sociala a familei Basescu, Bercea Mondialu. Cand ai o anumita pozitie, nu ai voie sa te comporti oricum", a spus peremistul Lucian Bolcas.

Bolcas: Asta este conditia sociala a familiei Basescu. Bercea Mondial

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...
Comentarii
Toranaga
rank 5
Coane vasilica , eu stiu ca dom' Basescu este presedintele tuturor romanilor si tiganilor , dar al tau , mai degraba decat al oricui altcuiva .
T. basilic
rank 5
Zice apostolul Pavel in introducerea Primei sale Epistole catre Corintieni, cap. 1, verset 13 : " Multumesc lui Dumnezeu ca n-am botezat pe nicunul dintre voi, afara de Crisp si Gaiu"