Interlopul Bercea Mondialu s-a inrudit cu familia Basescu (Foto)

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 14:04
13970 citiri
Interlopul Bercea Mondialu s-a inrudit cu familia Basescu (Foto)

Controversatul om de afaceri Sandu Anghel, cunoscut in lumea interlopa drept Bercea Mondialu, s-a inrudit cu familia Basescu dupa ce fratele presedintelui, Mircea Basescu, i-a botezat una dintre nepoate.

Crestinarea nepoatei lui Bercea Mondialu a avut loc sambata, la biserica din cartierul constantean in care locuieste nasul Mircea Basescu, informeaza Realitatea Tv.

Inrudirea cu familia Basescu a fost un mare secret pana si pentru mama fetitei botezate, Formatia, in varsta de 17 ani, fiica lui Bercea Mondialu, care a aflat abia in dimineta botezului cine va fi nas.

Fiica lui Marius (20 de ani) si a Formatiei (17 ani) a fost botezata cu numele de Doina Renata. Primul nume al fetitei este cel purtat si de nasa sa, Doina Basescu, cumnata presedintelui Traian Basescu.

Nasul Mircea Basescu a precizat la finalul ceremoniei religioase ca s-a intalnit pentru prima oara cu Bercea Mondialu in urma cu o saptamana, cand i s-a si propus sa o boteze pe Doina Renata.

La slujba religioasa au participat doar 30-40 de invitati, petrecerea extinsa urmand sa aiba loc intr-un restaurant din statiunea Eforie Nord.

Printre politicienii cu care s-a inrudit Bercea Mondialu se numara si Theodor Stolojan, prim vicepresedintele PD-L, care este nasul lui Printisor, fiul interlopului.

Reactiile nu s-au lasat asteptate. "Conditia sociala a oamenilor se vede si in aceste gesturi. Asta este conditia sociala a familei Basescu, Bercea Mondialu. Cand ai o anumita pozitie, nu ai voie sa te comporti oricum", a spus peremistul Lucian Bolcas.

Bolcas: Asta este conditia sociala a familiei Basescu. Bercea Mondial

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Basescu botez Bercea Mondialu, #botez nepoata Bercea Mondialu, #MIrcea Basescu Bercea Mondialu , #stiri Mircea Sandu
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Zice apostolul Pavel in introducerea Primei sale Epistole catre Corintieni, cap. 1, verset 13 : " Multumesc lui Dumnezeu ca n-am botezat pe nicunul dintre voi, afara de Crisp si Gaiu"
Poza Toranaga
Toranaga
rank 5
Coane vasilica , eu stiu ca dom' Basescu este presedintele tuturor romanilor si tiganilor , dar al tau , mai degraba decat al oricui altcuiva .