Ziare.com

Mircea Sandu a luat primele masuri dupa arestarile din fotbal

Duminica, 25 Septembrie 2011, ora 12:01

   

Mircea Sandu a luat primele masuri dupa arestarile din fotbal
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat primele masuri dupa arestarile lui Vasile Avram si Sorin Terbea.

Seful FRF i-a suspendat pe cei doi din functiile pe care le ocupa pana la clarificarea anchetei DNA.

In locul lui Vasile Avram, interimatul la sefia CCA va fi asigurat de Gheorghe Constantin si de ceilalti membri ai comisiei.

Totodata, Sandu a tinut sa le ceara scuze suporterilor romani.

Iata comunicatul lui Sandu:

Federatia Romana de Fotbal, prin cuvantul presedintelui ei, isi exprima regretul si scuzele fata de intreaga opinie publica din Romania pentru intamplarile de ieri, 24 septembrie a.c., menite sa afecteze grav, inca o data, nu numai imaginea arbitrajului romanesc, ci si cea a intregului fotbal din tara noastra, atat pe plan national, cat si pe cel international.

Ca intotdeauna, Federatia Romana de Fotbal se angajeaza ca, impreuna cu DNA, sa contribuie la elucidarea acestui caz, punand la dispozitie toate documentele ce vor fi solicitate.

Pana la clarificarea situatiei, domnul Vasile Avram va fi suspendat din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, implicit si din calitatea de membru al Comitetului Executiv al FRF, din functia de membru al Comitetului Executiv fiind suspendat, pe cale de consecinta a retinerii, si domnul Sorin Terbea.

Conform dispozitiilor FIFA, care se regasesc si in Conventia UEFA pentru educarea si formarea arbitrilor - Romania fiind semnatara a acesteia -, presedintele CCA nu se afla sub autoritatea Comitetului Executiv, alcatuit din reprezentanti ai structurilor fotbalistice din tara noastra. CCA este un organism autonom si independent, cu sediu distinct si cu o activitate care se ghideaza dupa un regulament propriu, in conformitate cu Statutul FRF si cu regulamentele acesteia aflate in vigoare, singura persoana abilitata sa-l numeasca si sa-l revoce pe presedintele CCA si, la propunerea acestuia din urma, sa-i aprobe nominal pe membrii CCA fiind presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

In atare conditii, ceilalti membri ai CCA vor prelua si vor indeplini prerogativele de conducere a activitatii de arbitraj din tara noastra.

Federatia Romana de Fotbal

Mircea Sandu
Presedinte
Citeste mai multe despre Mircea Sandu Vasile Avram arestat
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2972 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, ce sa ne maica cam pa noi, titlu ie gresit!

Trebuia sa scrie Mircea Sanu sia luat ultimele masuri dupe arestarile din fotbal!
Ca daca nici pestia care nea furat singura bucurie careo mai aveam, fotbalu, nui cazeaza acolo une nu sa plateste chirie, atunci navem decat sasteptam sa vie chinejii!
I iar mama iei da viata careo mai traim noi in scumpa noastra tarisoara saraca libera si idepedenta!

Jos mafihotii si malagambistii !

Jos espluatarea omului sarac de catre uamenii bogati!

Traiasca poporu chinez frate cu poporu roman!

Traiasca Mache Psderie
Vice
Asociatia de Hingheri No.5 Buc.

 

Mda!

Avand in vedere ca si Mititelu se prezinta luni la DNA, pentru nedreptatile facute Craiovei de catre tine et comp., eu zic sa-ti pregatesti si tu,nasule,un inlocuitor. Da unu' pe masura: eventual il numesti pe Corleone!!!! La nevoie, o sa-l suplinesi si tu!!!

 

@gorun_constantin

- da' si eu cred ca ar trebui sa-si ia masura pentru zeghe ! cine stie poate din greseala il popreste !

Va vine randul!

V-ati batut joc de Universitatea Craiova, nu de mititelu!
Tu si Corleone - securistul!
Se strange cercul de la cătuse!
Daca ai fi vrut corectitudine in arbitraj, il numeai pe Crăciunescu, nu pe aceste ***!

 

Gheorghe Constantin???

Asta nu e inca in cercetari???

 

@McGigi

- si ce daca ? il asteapta un nup !cu stima.

masuri de urgenta??!!!

a inchis usa de 2 ori,a oprit soneria,a stins luminile si a tras apa!nici daca ii scrie in frunte CORUPT cu rosu,nimeni din romania nu indrazneste sa se ia de omul numit de musoni,ca sa asigure echilibrul in fotbalul rromanes!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor