Mircea Sandu incaseaza lovitura decisiva

Luni, 18 August 2014, ora 20:38
10927 citiri
Mircea Sandu incaseaza lovitura decisiva
Foto: gsp.ro

2014 a fost un an dificil pentru Mircea Sandu. Cel poreclit "Nasul" a pierdut sefia fotbalului romanesc, renta viagera si celelalte facilitati, iar acum ramane si fara lucrul cel mai de pret din punct de vedere profesional.

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei, a anuntat ca forul pe care il conduce nu va sustine candidatura lui Mircea Sandu pentru un nou mandat in conducerea UEFA.

Sandu face parte din Comitetul Executiv al forului european, iar din 2015 spera sa devina vicepresedintele UEFA.

Totusi, FRF nu sustine candidatura lui Sandu, iar cel care ar putea reprezenta Romania la UEFA este chiar Razvan Burleanu.

"In niciun caz nu va fi propus un subaltern al meu in Comitetul Executiv. Politica externa a Federatiei tine de pozitia presedintelui. Daca vom avea o nominalizare, nu poate fi decat a presedintelui", a spus Burleanu intr-o conferinta de presa.

FRF se obligase inaintea schimbarii presedintelui ca Mircea Sandu sa fie sustinut in vederea obtinerii unui post in conducerea UEFA indiferent daca nu mai ocupa postul de presedinte.

Aceasta clauza a devenit nula in momentul in care Sandu a anuntat ca renunta la acest contract.

Burleanu face o dezvaluire incendiara despre Mircea Sandu: Ce salariu are acum la FRF

Mircea Sandu a renuntat, pe 8 august, la functia de presedinte de onoare al FRF si la renta viagera de 50 de mii de euro pe an.

In ultima zi de mandat la FRF, Comitetul Executiv stabilise ca Mircea Sandu sa primeasca o renta viagera in valoare de 75 de mii de euro pe an, pe care fostul presedinte a diminuat-o, in cele din urma, la 50 de mii de euro.

Pe langa renta, Sandu avea mai multe facilitati. El a primit un etaj intreg dintr-o cladire aflata in vecinatatea sediului FRF pentru a-si continua activitatea si dreptul de a avea doi angajati pentru tot restul vietii, cu salarii ce puteau varia intre 5.000 si 20.000 de RON pe luna.

De asemenea, FRF se mai obliga sa suporte toate cheltuielile medicale pe care Mircea Sandu le-ar fi avut.

In plus, forul lui Razvan Burleanu trebuia sa-i asigure lui Sandu deplasari la business class si cazare in hoteluri de 5 stele, cu diurna de 500 de euro pe zi.

C.S.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Mircea Sandu UEFA, #Mircea Sandu alegeri UEFA , #stiri Mircea Sandu