2,4 milioane euro pentru o fantana arteziana muzicala

   

Consilierii locali din Deva au aprobat construirea unei fantani arteziene muzicale in zona centrala a orasului, investitia fiind evaluata la 2,4 milioane de euro, transmite corespondentul ROMPRES. Fantana arteziana va fi amplasata in vecinatatea Casei de cultura, va avea o forma dreptunghiulara si o suprafata de 430 de metri patrati.

Aceasta va fi prevazuta cu o instalatie ce va difuza muzica ambientala, va beneficia de iluminat decorativ, de circuite de recirculare a apei si va fi complet automatizata. Proiectul a starnit dezbateri aprinse, consilierii PSD si PD-L criticand executivul primariei si apreciind ca autoritatile ar trebui sa se orienteze spre activitatile sociale.

In replica, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a declarat ca proiectul este oportun pentru locuitorii orasului si ca va deveni un punct de atractie turistica. Proiectul aprobat de consilierii locali mai prevede reamenajarea zonelor pietonale si de promenada pe o suprafata de 5.700 de metri patrati, in paralel cu extinderea spatiilor verzi si amplasarea de mobilier urban.

Zona Casei de cultura nu a mai fost amenajata de 25 de ani. Lucrarile sunt prevazute sa inceapa saptamana viitoare si sa se incheie in luna mai.
Joi, 31 Ianuarie 2008, ora 10:58
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Pod spectaculos peste Mures, de pe noua cale ferata din vestul Romaniei VIDEO
Unul dintre cele mai lungi poduri feroviare din Romania construite in ultimii ani a fost realizat la ...
Rata infectiilor cu Covid 19 in scadere
Rata infectiilor cu Covid 19 in judetul Hunedoara a ajuns la 1,36 cazuri la mia de locuitori, ...
Ce a decis instanta in cazul functionarilor din Primaria Deva, acuzati de coruptie
Laura Sarbu, fostul secretar general al Primariei Deva, si Adrian Bodrean, administrator al unei ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor