Casatoriti de proba de Sf. Valentin

   

Casatoriti de proba de Sf. ValentinMesagerul Hunedorean
Respectand traditia, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a oficiat ieri, de Valentine's Day, "casatoriile de proba" ale cuplurilor de tineri indragostiti, care s-au prezentat la Complexul Aqualand pentru acest lucru. Insotit de cei doi viceprimari, Mircia Muntean n-a mai prididit sa-i "cunune civil" pe zecile de insuratei de proba.

Peste 50 de perechi de deveni au venit la Complexul Aqualand sa se casatoreasca de proba, fiecare cuplu primind cate un certificat de casatorie. Totul a fost aranjat asa cum se cuvine pentru un asemenea eveniment, iar buchetul miresei, pregatit de organizatori, a fost dat din mana in mana, fiind folosit de toate reprezentantele sexului frumos, care au venit insotite de jumatatea lor la evenimentul respectiv.
"Acest act este intocmit si semnat in fata primarului municipiului Deva, azi, reprezentantul Sfantului Valentin, si va dura cat va tine", scria pe certificatele de casatorie de proba. De asemenea, pe documentul cu pricina, mai era scris ca se uneste "cel mai indragostit baiat de pe pamant" cu "cea mai indragostita fata de pe planeta".
"Am tinut sa nu renuntam la obiceiul de a oficia casatoriile de proba de Sfantul Valentin. De asemenea, precizez ca, acele cupluri care astazi s-au casatorit de proba si se vor casatori de-adevaratelea in timp de un an de la aceasta sarbatoare, vor beneficia de un premiu de 1.000 de lei, impozabil, oferit de municipalitate", a declarat Mircia Muntean, primarul Devei.
Citeste mai multe despre casatorii proba Sf Valentin
Marti, 15 Februarie 2011, ora 03:05
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Ministrul zice ca are planul de restructurare. Sindicalistii spun ca ministrul minte
Maximilian Ganju Ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto), va prezenta in guvern, Memorandumul ...
Situatie complicata in Deva: aproape 6 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori
In judetul Hunedoara, rata infectiilor cu Covid 19 este de 4,22 cazuri la mia de locuitori. Peste ...
Dosarul de coruptie care a "cutremurat" Primaria Deva. Acuzatiile procurorilor: spaga, primita in trei transe pentru atribuirea contractelor
Tribunalul Alba a transmis motivarea solutiei prin care Laura Sarbu (fostul secretar general al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor