Primarul Devei candideaza pentru al patrulea mandat

   

Primarul liberal al municipiului Deva, Mircia Muntean, va candida in alegerile locale din acest an pentru un al patrulea mandat de edil-sef, lansarea oficiala a acestuia fiind programata vineri, in prezenta mai multor lideri ai PNL, transmite corespondentul ROMPRES.

"In cei 12 ani in care actualul primar a condus municipiul Deva, orasul s-a schimbat mult in bine. Actualul mandat a fost cel mai bun din perioada amintita pentru ca primarul a beneficiat de sprijinul unui consiliu local majoritar PNL. In ideea de a continua lucrurile bune incepute, am decis ca Mircia Muntean trebuie sa fie din nou primar" - a declarat joi presedintele organizatiei PNL Deva, Florin Oancea.

Cu ocazia lansarii oficiale de vineri, PNL Deva va anunta si lista consilierilor locali, aceasta urmand sa fie prezentata in ordine alfabetica. Lista cuprinde actualii consilieri locali ai PNL, fiind completata cu candidati din partea organizatiilor liberale de tineret si de femei. Presedintele PNL Deva a adaugat ca organizatia pe care o conduce isi doreste o campanie electorala "eleganta, fara lovituri sub centura, axata pe realizari si proiecte de dezvoltare comunitara".

Lansarea oficiala a candidatilor PNL Deva in alegerile locale este prevazuta a avea loc vineri, la Casa de cultura a municipiului, incepand cu ora 18,00.
Vineri, 25 Ianuarie 2008, ora 12:24
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Pod spectaculos peste Mures, de pe noua cale ferata din vestul Romaniei VIDEO
Unul dintre cele mai lungi poduri feroviare din Romania construite in ultimii ani a fost realizat la ...
Rata infectiilor cu Covid 19 in scadere
Rata infectiilor cu Covid 19 in judetul Hunedoara a ajuns la 1,36 cazuri la mia de locuitori, ...
Ce a decis instanta in cazul functionarilor din Primaria Deva, acuzati de coruptie
Laura Sarbu, fostul secretar general al Primariei Deva, si Adrian Bodrean, administrator al unei ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor