Va fi exclus Mircia Muntean din PNL?

   

Va fi exclus Mircia Muntean din PNL?Mesagerul Hunedorean
Liberalii ar trebui sa hotarasca marti, in sedinta Consiliului National Executiv al partidului, daca il exclud sau nu pe primarul Devei, Mircia Muntean (foto), din PNL.

In urma cu cateva saptamani, membrii Biroului Politic Central al PNL au decis, dupa ce au analizat situatia din organizatia judeteana Hunedoara, ca primarul Mircia Muntean sa fie exclus din partid. Ei l-au mandatat pe presedintele Crin Antonescu sa convoace Consiliul National Executiv, unde sa puna in discutie excluderea primarului Devei din partid.

Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Mircia Muntean a declarat ca nu va participa la aceasta sedinta, deoarece trebuie sa se deplaseze la Bruxelles, trimis de partid. "Am bilet de avion, merg la Bruxelles, doar partidul m-a trimis. Asa ca nu stiu ce se va intampla la aceasta sedinta", a afirmat primarul Devei, Mircia Muntean. Surse din PNL sustin ca presedintele partidului, Crin Antonescu, se afla si el in concediu, in aceste zile.
Marti, 03 Mai 2011, ora 07:07
Sursa: Mesagerul Hunedorean

Mesagerul Hunedorean
Cele mai citite stiri
Ministrul zice ca are planul de restructurare. Sindicalistii spun ca ministrul minte
Maximilian Ganju Ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto), va prezenta in guvern, Memorandumul ...
Situatie complicata in Deva: aproape 6 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori
In judetul Hunedoara, rata infectiilor cu Covid 19 este de 4,22 cazuri la mia de locuitori. Peste ...
Dosarul de coruptie care a "cutremurat" Primaria Deva. Acuzatiile procurorilor: spaga, primita in trei transe pentru atribuirea contractelor
Tribunalul Alba a transmis motivarea solutiei prin care Laura Sarbu (fostul secretar general al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor