Becali il momeste pe Radoi la Steaua cu un super-contract

Joi, 17 Martie 2011, ora 07:20
1736 citiri
Becali il momeste pe Radoi la Steaua cu un super-contract

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca mijlocasul Mirel Radoi este gata sa lase Arabia Saudita pentru a reveni in Ghencea, la finalul acestui an, atunci cand ii expira angajamentul cu cei de la Al Hilal.

Pentru a-si convinge finul sa accepte un post de antrenor-jucator la Steaua, latifundiarul este gata sa puna pe masa un salariu record pentru Romania - un milion si jumatate de euro pe sezon.

"Eu am vorbit cu Radoi, el mi-a promis ca va veni la iarna. El e un om de cuvant. Mi-a zis: Nasule, nu mai pot sa suport. Banii pe care el ii castiga acolo, 1,5 milioane pe an, ii poate castiga si la Steaua, din bonusuri de performanta. El va veni in Ghencea ca antrenor-jucator. Ii voi da bani dupa cat contribuie la club", a anuntat Gigi Becali la DigiSport.

Mirel Radoi are destul de multe probleme in Arabia Saudita. Desi este considerat unul din cei mai buni fotbalisti ce activeaza in acea parte a globului, fostul international roman este permanent provocat si sanctionat, ceea ce il face sa se gandeasca serios la un eventual transfer.

Singurul atu al lui Radoi in lumea araba este capitalul imens de imagine pe care il are. Romanul este extrem de iubit de fanii sauditi, care i-au dedicat numeroase mesaje pe stadion, clipuri video si chiar o carte.

Mai mult, in momentul in care a primit o suspendare prea dura, suporterii au iesit chiar in strada pentru a atrage atentia asupra tratamentului la care este supus Radoi.

Adio Steaua! Arabii i-au propus un nou contract lui Radoi

Din acest motiv oficialii lui Al Hilal i-au oferit deja romanului un nou contract, care ar fi valabil pana in anul 2014 si i-ar aduce fostului vice-capitan al Romaniei o marire considerabila a salariului.

M.D.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Becali momeste Radoi, #Radoi super contract Steaua, #Mirel Radoi revine Steaua, #Gigi Becali Mirel Radoi , #Al Hilal