Radoi se va transfera in strainatate pe 15 milioane de euro

Joi, 26 Iunie 2008, ora 08:01
2886 citiri
Radoi se va transfera in strainatate pe 15 milioane de euro

Mijlocasul formatiei Steaua, Mirel Radoi, se va transfera intr-un campionat extern, a anuntat finantatorul Gigi Becali.

"Recordul lui Hagi, pentru care Real Madrid a platit 4 milioane de dolari in 1990, a fost batut de transferul lui Radu Stefan la Lazio, care la randul lui va cadea dupa ce vom realiza noi acest transfer de care a vorbit domnul Becali", a declarat Valeriu Argaseala.

Conform patronului Stelei, transferul lui Mirel Radoi in strainatate este cadoul oferit de varul sau, Giovanni Becali, la implinirea a 50 de ani a latifundiarului din Pipera.

"Giovanni mi-a spus ca in loc de cadoul pe care trebuia sa mi-l faca de ziua mea, imi va darui transferul in strainatate al lui Mirel Radoi", a anuntat Gigi Becali.

Pe langa iminenta despartire de capitanul Radoi, pe lista de plecari a Stelei se mai afla si Nicolae Dica (Catania), Dorin Goian (Lazio, Stuttgart, Sahtior), Sorin Ghionea (FC Koln) sau Banel Nicolita (FC Koln).

Prin transferul titularilor de drept in strainatate, Gigi Becali demonstreaza ca s-a tinut de cuvant atunci cand a anuntat ca nu isi va mai lasa jucatorii la echipa nationala.

"Am zis eu ca nu vor mai merge la lot stelistii, insa nu stiu cati dintre ei vor mai ramane in Ghencea in perioada urmatoare. O sa-i vedeti plecati in doua-trei luni", a anuntat Becali.

Mirel Radoi este cel mai vechi jucator din lotul Stelei, ajuns la echipa in urma cu 8 ani de la Extensiv Craiova, dupa ce a purtat tricoul formatiei Drobeta Turnu Severin.

In varsta de 27 de ani, Mirel Radoi poarta banderola de capitan al Stelei din 2002.

Mijlocasul a strans pana in prezent 187 de meciuri in Liga I, in tricoul Stelei, dar si al formatiei Extensiv Craiova, reusind sa marcheze de 11 ori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Despăgubiri de peste un miliard și închisoare pe viață în cazul medicului care a agresat sexual sute de gimnaste
Despăgubiri de peste un miliard și închisoare pe viață în cazul medicului care a agresat sexual sute de gimnaste
Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de gimnaste agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, Larry...
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
#Becali, #record, #Mirel Radoi, #lazio, #transfer, #radu stefan, #strainatate, #Hagi, #real, #Argaseala , #Gigi Becali