Mirel Rădoi, furibund la adresa lui Paul Papp: ”Va plăti! Nu vreau să fie doar câteva sute sau mii de euro”

Joi, 18 August 2022, ora 23:48
5538 citiri
Mirel Rădoi, furibund la adresa lui Paul Papp: ”Va plăti! Nu vreau să fie doar câteva sute sau mii de euro”
Mirel Rădoi

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat joi seară, după meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, că este foarte supărat pe Paul Papp, caare a fost eliminat la pauză, şi că jucătorul va plăti o amendă.

”Mă aşteptam la un meci destul de disputat, dar nu mă aşteptam la astfel de evenimente neaşteptate. Am făcut o repriză foarte bună în care am avut ghinion. Trebuia să deschidem scorul.

Apoi a venit acea nebunie a lui Paul şi a trebuit să cedăm teren adversarului. Am încercat să delimităm anumite zone. Ne-am văzut conduşi. Mă bucură atitudinea lor după golul primit. Am încercat să profităm de spaţiile libere dintre fundaşii centrali.

Sunt foarte supărat pe Paul (Papp) pentru că dacă ar fi fost în timpul partidei, o poziţionare greşită, un fault de ultim apărator, astea se pot remedia, dar acesta este cel mai important meci al clubului din ultimii 20-30 de ani şi ajungem într-o situaţie în care am aflat că suntem în zece cu trei minute înainte să ieşim pe teren.

A trebuit să renunţăm la Elvir din păcate. Ne-am gândit la el ca să îl avem şi pentru partidele din campionat şi să atacăm spaţiile libere cu viteza lui Ivan. I-am spus că îmi pare rău, dar este pentru binele echipei.

Vor exista repercusiuni pentru Papp. Va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau ca după un astfel de episod amenda să fie de doar câteva sute sau mii de euro. Trebuie să suferim cu toţii”, a spus Rădoi la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei israeliene Hapoel Beer Sheva, în prima manşă din play-off-ul Conference League.

Hapoel a deschis scorul prin golul marcat de Hatuel, în minutul 70, în timp ce pentru Universitatea Craiova a punctat Ivan, din penalti, în minutul 74.

Paul Papp a fost eliminat la pauză, iar de la Hapoel a fost eliminat El Hamed, în minutul 73.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 (2-1), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. Universitatea,...
#Mirel Radoi, #Paul Papp, #Universitatea Craiova, #Conference League , #stiri fotbal